perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kurssin päätöspäivä rataesteharjoituksena

Eilisen äänestyksen perusteella jätettiin esteistunta välistä ja tänään luvassa oli rataharkat. Muut oli kasanneet radan. 14 estettä, joista yhtenä oli kolmoissarja. Muistamisessa oli jonkin verran puuhaa. Kävelemään en tätä päässyt mutta oppi sen selästäkin.

Oma versio päivän radasta.

Kuvaajia oli paikalla kaksin kappalein ja olen vähän huono karsimaan,
joten näitä kuvia on nyt runsaasti. Ei sentään ihan kaikkia. Järjestys aika satunnainen.
©Senna
©Senna
Verkka mentiin vähän kisatyyliin. Hypyt taas laukan lomaan. Ensin pikkumuuripalikoita pienempänä vasemmassa kierroksessa. Pysyi ylhäällä vaikka tamma tuntui vähän löysältä. Oikeassa kierroksessa samaa isompana sekä ykköstä eli okseria. Koska muille tuli niin paljon pudotuksia niin ehdin hypätä molemmat vain kertaalleen. Verkkahyppyjä tuli yhteensä siis 5.

Pikkumuuripalikat.
©Jenna
Ykkösokseri.
©Jenna
Mikäs köyryselkä siellä kykkii?
©Senna

Kolmoissarjalta.
©Senna
Kolmoissarjalta tämäkin.
©Senna
Sitten hypättiin rata vuorotellen. Kuvittelin että oli pienempi mutta ekalla kierroksella 80 cm. Kolautettiin kolmoselle mutta puomi vain liikahti. Kasista tultiin kunnolla läpi. Muut pysyi ylhäällä. Tuntui että vaan posottelin. Lujaa eteen. Unohdin kaiken hienosäädön myötälaukoista ja johtamisista alkaen. Kolmoissarja meni helposti. Samoin vika kaarre 13 - 14 oli oikein tyylikäs ja siitä tuli kehuja.

©Senna
©Senna
Toiselle kierrokselle sanoin että saa nostaa. Meille nostettiin ysikymppiin. Ponit meni aavistuksen pienempänä ja muut hepat isompana. Kakkonen taisi pudota. Samoin ysi. Kolmoissarja meni taas hyvin. Samoin aiemmin kaivelemaan jäänyt takakulman pikkumuuripalikka pysyi joka kerta ylhäällä. Vikan kaarteen ratsastin nyt vähän isompana mutta jäin liikaa empimään, vauhti hyytyi ja tuuppasinko vielä. Läpihyppy. Sakkokierros heti perään. Lähdettiin oikeassa laukassa liikkeelle ja pyysin lennossa vaihdon vasempaan. Lida vaihtoi! Aika monta kierrosta pyörittiin laukassa kun esteen kasaamisessa meni aikaa. Eikä taaskaan päästy puhtaasti yli.

Pikkumuuripalikka vähän isompana.
©Senna
Läpi vai yli.
©Jenna
Yli.
©Jenna
Ope olisi ehkä jättänyt meidän hypyt siihen. Itse kinuin vielä muiden hypättyä loppuun jotain, joka jää pystyyn. Tarjolla oli yläpuominsa menettänyt ysi. Ekalla kerralla tultiin lähelle. Toinen oli parempi muttei vieläkään kovin hyvä ja se riitti. Pysyi kuitenkin ylhäällä.

Ysi yläpuomilla.
©Senna

©Senna

©Jenna

©Jenna
Tunnin jälkeen Lida sai taas letkutuksen. Antoi kastella myös korvien takaa. Mutta ötökkäsumute oli sitten tosi epäilyttävä. Sain kuitenkin muutaman suihkauksen tammaan asti ilman että poistui paikalta. Olisi tämäkin ollut totutettavissa muttei ollut aikaa. Tammat narun päähän ja laitumelle. Ihan nätisti kulki Lida eikä tehnyt mitään omia liikkeitään. Silti oli ketju turvan ympäri kuten käskettiin.

©Jenna
©Jenna
Ongelmia:
kuski välillä hyppäsi ensin tai tuuppasi
kuvat paljastaa istunnan puutteita (jalat menee taakse ja yläkroppa heittäytyy liikaa)
muutama pudotus

Parannusta:
vaihtoi laukan sileällä!
Lidaksi kuitenkin aika vähän pudotuksia

©Jenna

©Jenna
©Jenna

Videon kuvasi Silja:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora