Easy


t. Easy
s. 2001 (arvio)
säkä 151 cm
syntymämaa Saksa
suku ei tiedossa
rautiaankirjava

Vuokrahevoseni elokuusta 2011 joulukuuhun 2012.Vuokraheppani Easy on tullut nelivuotiaana Suomeen ja ehtinyt täällä olla useammassa ratsastuskoulussa ennen päätymistään nykyiselle omistajalleen, joka sen osti kesällä 2008.

Easy on oman arvonsa tunteva tamma, joka vähän luihua tallikäytöstä lukuunottamatta on oikein fiksu ja asiallinen. Tamma ei pelkää oikeastaan mitään ja sen kanssa uskaltaakin hyvin kokeilla uusia asioita kun tietää sen suhtautuvan rauhallisesti. Ihan äkkiä en millään muulla hevosella hyppäisi ilman satulaa ja suitsia pelkällä riimulla + narulla. Tai lähtisi yksin maastoon ilman satulaa. Kisoissakaan ei turhia säiky ja hötkyile. Koppiinkin kävelee mallikkaasti ja matkustaa rauhallisesti. Taitaa oikeasti jopa pitää siitä kun kerran hörisi kun oltiin laittamassa kopin luukkuja kiinni.


Kesäkuussa 2012 käytiin uimassa.


Easy on kenttähevonen, kisannut omistajansa kanssa harrastetta ja tuttaria. Seurakoulukisoissa olen käynyt sen kanssa myös muutaman helppo A:n hieman yli viidenkymmenen prosenteilla. Helpossa C:ssä meillä olisi voinut olla jotain mahdollisuuksia sijoituksiinkin ;)

Meidän ensimmäinen helppo A huhtikuussa 2012.
Esteillä Easy kisaa omistajansa kanssa metriä, itse hyppäsin sen kanssa lähinnä 80-90-luokkia. Paras sijoitus meillä oli alueysikympin kolmas.Easy toukokuussa 2012. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora