torstai 30. kesäkuuta 2016

Ponimatamista melko rentona

Torstai-illalle sovin vielä heppailun Mallulle. En ole ihan varma että olisinko jaksanut. Ratsukseni osui haaveilemani Ressu, ratsukoita tunnilla oli 6. Hoitaessa poni oli kiltisti. Kentällä aika laama. Piuhat apuna.

Vauhtia ei erityisemmin ollut missään askellajissa. Ope käski antaa ohjia pidemmäksi. Kannuksia ei ollut ja raippaakin käytin kuulemma turhan hyökkäävästi. Enkä silläkään meinannut saada ruunasta edes korvan heilautusta reaktioksi. Ei nyt ihan sammuttu ja välillä oli puolikas sivu ok menoa mutta löysältä tuntui. En olisi kaivannut vauhtia(kaan) vaan sitä että jalat nousee vähän innokkaammin.

Verkkatehtävänä tultiin kolmikaarista molemmissa kierroksissa. Välillä poni tasoittui edestä ihan ok. Toki tuntumakin oli aika vähissä ja meno tuntui löysän lisäksi etupainoiselta. Open mielestä näytti rennolta ja hyvältä. Nyt pitäisi olla ne videotodisteet.

Tehtävänä tultiin radan poikki ravissa. Ensin tehtiin käyntisiirtymiä, ok-. Alaspäin ok mikäli ei venynyt pitkäksi. Takaisin raville välillä ok, välillä superlöysästi raipan auttamana.

Sitten käyntisiirtymien tilalle vaihdettiin laukannostot. Näissä sama juttu. Välillä ok, välillä tosi löysää. Muutama väärä. Kulmiin piti yhä muistaa taivuttaa. Siihen olisi pitänyt keskittyä läpi tunnin paremmin.

Loppuraveissa tuli kunnon houkuttelulla hetki parempaa menoa, muuten taas hiipattiin hyydyksissä.

Ongelmia:
eteenpäinpyrkimys
kuski unohti ratsastaa kulmat huolella

Parannusta:
oli aika rento ja tasainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora