keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Väistöistä avoihin ja taivutuksiin

Keskiviikkoaamuna ukkosti ja sadekuurokin kävi päällä. Mentiin silti ulos eikä edes kastuttu pahasti. Salamoita kyllä leiskui ja jyrisi. Lämmintä oli silti lähemmäs parikymmentä ja taisi aurinkokin hetken pilkahtaa. Tänään otin esteraipan varmuuden vuoksi matkaan.

Hommat aloitettiin taas käyntiväistöillä. Taisi mennä ihan ok. Ravissa tultiin kenttää päädyt puoliympyröiksi pyöristäen. Lisänä keskiympyrä. Tämä sujui ihan ok. Hemppa nyki välillä ohjia ja ohje oli vain istua ja olla valmiina. Sitten ruvettiin ottamaan keskiympyrällä myös laukkaa. Nousi asiallisesti ja molemmat rullasi. Oma suoritustila meinasi olla vähän tiukilla vaikka meitä oli vain 3. Aina oltiin risteämässä peräkkäin. Ahdasta.

Välissä tultiin raviväistöjä vuorotellen eri suunnista mikäli muistan oikein. Nyt osasin olla törkkimättä takaosaa oikealla jalalla edelle. Silti väistävä pohje tuppasi aina karkaamaan taakse.

Lopuksi tultiin peräkkäin tehtäväpätkää. Pitkän sivun päätyyn voltti, keskihalkaisijalle ja siitä väistö tulosuuntaan kohti pitkän sivun keskipistettä. Siitä sulava vaihto avoon, avoa pitkä sivu päätyyn ja sinne vielä voltti. Avo oikealle oli hankala. Sisäpohjetta ei saanut käyttää sillä siitä Hemppa lähti väistämään. (Avo ei ole väistävä liike!) Vauhti meinasi hyytyä ja välillä pudotteli käyntiin. Volteilla oikeallekaan ei sisäjalkaa saanut käyttää. Kaasuttaminen oli hankalaa. Lopussa ravi tasoittui ja pyöristyi mutta myös samalla vähän hyytyi. Hyytymisestä ei kuitenkaan tullut sanomista, joten ehkä aktiivisuus riitti tai se ei ollut suurin murheemme.

Kivan intensiivinen tunti. Hemppakin rupesi parantamaan loppua kohti ja tasoittui edestä paljon paremmaksi. Mutta työtä se vaati.

Ongelmia:
avot, varsinkin oikeassa kierroksessa

Parannusta:
hieman tasaisempi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora