Assi

Assi on yksityisomisteinen vuonna 2002 syntynyt rautias FWB-tamma. Lähinnä harrastekäytössä ollut koko ikänsä. Toimii monipuolisesti koulussa, esteillä, maastossa ja ohjasajossa. Yhdessä olemme kisanneet parit koulurataharjoitukset kotona.

Hoitaessa Assi on sangen perinteinen tamma. Kertoo omat mielipiteensä mutta osaa pääosin käyttäytyä. Tykkää että asiat eivät muutu. Tilaisuuden tullen saattaa livahtaa karkuteille (syömään). Pitää rapsutuksista mutta saattaa vastata turhan kovakouraisesti takaisin. Taluttaessa nuohoaa mielellään olkapäässä kiinni.

Ratsastaessa mukavuudenhaluinen mutta jos pyydät oikein niin tekee oikein. Halutessaan hieno ja elastinen. Hyvin vakaa ja turvallinen. Ei poistu paikalta tai pukittele omiaan. Ei hätkähdä katolta putoavia lumia tai ympärillä sinkoilevia muita hevosia. Huonoina päivinä tuijottelee tai ei tahdo liikkua.

Vuokrahevoseni lokakuusta 2017 alkaen. 1 - 2 kertaa viikossa. Estetreenit lopetettiin lokakuuhun 2019. Koronan takia tuli taukoa maaliskuusta 2020 alkaen ja elokuun 2020 lopussa vuokrasuhde piti lopettaa muuton takia.

Tammikuussa 2020 treeneissä.
©Blondi


Assi joulukuussa 2019.
©minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora