maanantai 11. heinäkuuta 2016

Loma-arjen yksi iltaratsastus

Maanantaina aikataulut menivät niin ristiin että pääsin vain kertaalleen ratsaille. Illalla koulutunti Hempalla, viiden muun ratsukon joukkoon. Haaveilin että olisin saanut Hempan omilta jäljiltäni mutta välissä hepo oli ehtinyt tunnille. Vaikka oli ilta niin aurinko paistoi ja topilla tarkeni hienosti. Paarmat kiusasivat Hemppaa, ei minua.

Tänään väistätettiin takaosaa. Ensin käynnissä ja ravissa ovaalilla molempiin suuntiin. Hemppa lyheni ja keveni mutta oli äärettömän epävakaa edestä ja nyki ohjia lähes jatkuvasti. Ärsyttävää. Väistöt ok.

Laukassa tehtiin neliötä tarkoilla kulmilla. Ensin oikea kierros, jossa takaosa kuulemma jäi sisälle. En tätä huomannut selkään. Ravissa väistättelyn jälkeen tuli suorempana. Vasen kierros ok. Alkuun juntturoi laukassa enkä ihan kuullut ohjeita. Vähän pidempää ohjaa ja enemmän eteen tms. Näillä ainakin vähän tokeni. Artsia oli kyllä ikävä.

Vasta loppuverkassa kun tehtiin nelikaarista ja ravasin oikein reippaasti eteen huolimatta etupainoisuuden riskistä, tasoittui Hemppa nykimättä tuntumalle.

Ongelmia:
nyki ohjia ensimmäiset 50 minuuttia
oikea kierros oli hankalampi

Parannusta:
väisti ok

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora