tiistai 12. heinäkuuta 2016

Jatkoa eiliseen

Tiistaina saatiin hevostelut sovittua jo aamulle. Kympiltä koulutunti lopulta neljän hengen voimin. Sain toivomani Hempan. Keli oli kuuma ja aurinkoinen jo silloin ja paarmat söi hevosta elävältä vaikka yritin niitä eliminoida. Onneksi hepo ei hirmuisesti niistä häiriintynyt. Kuskikin sai pari haukkaisua osakseen.

Alkutunti tehtiin aika pitkän kaavan mukaan samaa kuin eilen. Ovaalilla takaosan väistätystä ulos käynnissä ja ravissa. Keskityin käsiini ja tasaiseen tuntumaan. Ei nykinyt ohjia yhtä pahasti kuin eilen. Yritin pitää kaulan suht suorana.

Sitten tultiin ravissa keskilinjaa ja voltteja. Oikealle liirausongelman estoon tuli vinkki olla käyttämättä sisäjalkaa. Sehän auttoi. Hempan nenä jäi välillä oikealle jos en ollut tarkkana.

Lopuksi samaa keskilinjaa tultiin myös laukassa. Ensimmäinen kolmannes vanhaa laukkaa, keskimmäinen kolmannes ravia ja toisen laukan nosto ja päädystä uuteen suuntaan. Puolierot oli meillä ihan roimat. Vasemmasta sisään tulin oman sakkokierroksen, lopulta ei tultu enää enempää. Kierrosten alle otettiin päätyyn laukkaympyrät. Siinä Hemppa pukitti. Liekö sitten harmittanut etten päästänyt juoksemaan kovempaa? Aika reippaasti tohistiin. Ravisiirtymät oli siksi vähän vaikeita.

Harjoitusravi tuntui tänään vähän omassa selässä. Onneksi selkä palautui normaaliksi heti ravin loputtua. Loppuverkka oli sangen lyhyt. Pari kierrosta ravia, aika ok. Hemppa likosi ihan hikimäräksi.

Ongelmia:
asettui oikealle enkä huomannut
alassiirtymät

Parannusta:
tasaisempi kuin eilen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora