tiistai 12. heinäkuuta 2016

Rauhallinen maasto

Hemppa ehti levähtää karsinassaan puolisen tuntia ennen kuin sai satulan taas selkään ja jatkettiin hommia. Tällä kertaa maastoon. 4 ratsukkoa ja mentiin Hempan kanssa aika luonnollisesti keulille. Luvassa vähän rauhallisempi maasto ettei hepat ole huomenna uuvuksissa.

Jolkoteltiin ravia ja käytiin laukkaamassa kuntoradalla. Hemppa ei yhtään tarjonnut kiitoja vaan meni omasta halustaan rauhassa. Radan ylitykset tökki yhä vähän. Helpomman ylityksen edessä oli väärän väristä, sateesta märkää asvalttia ja jo se aiheutti tyssäyksen. Ehkä ruuna pitäisi vain komentaa noista ohi. Kavereiden perässä lopulta päästiin. Halusin käydä vielä eestaas. Muut eivät lähteneet. Pienen empimisen jälkeen Hemppa meni nenä kiinni tiessä. Takaisinpäin päästiin helposti. Valitettavasti seuraavakin ylitys aiheutti ensin stopit ja kaverin perässä yli.

Pienet laukkapätkät kankailla takaisinpäin sujuivat hyvin. Paarmoja oli kimpussa mutta kestettiin. Hemppa oli edelleen ihan uitettu koira kun palattiin tallille vaikkei tämä kovin rankkaa ollut. Suihkun kautta pihalle paarmojen syötäväksi.

Ongelmia:
märkä asvaltti
radan ylitys

Parannusta:
Hempan tarjoama vauhti oli aika hyvä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora