tiistai 3. heinäkuuta 2018

Vetämässä maastoa Myyllä

Tiistaina järjestyi myös reipas maasto. Sinne lähti lopulta vain 2 leiriläistä. Ope lähti junnu-Ronilla ja minulle jaettiin Myy. Ei haitannut yhtään. Meidät laitettiin keulille ja Myy hoiti homman hienosti.

Kelin piti olla taas aurinkoinen ja alkuun se olikin. Yllättäen parinkymmenen minuutin jälkeen niskaan kuitenkin tuli reipas sadekuuro, joka kasteli läpimäräksi.

Mentiin taas melko samoja reittejä kuin aiemminkin. Ensimmäisellä laukkapätkällä mentiin ihan rauhassa. Toisella oli jo roimasti enemmän vauhtia ja takana tulevat saivat kunnon rapasateen niskaansa. Laukkapätkiä taisi lopulta tulla ehkä 5. Kotiinpäin irtosi mittarin mukaan 38,2 km/h mutta kuvittelin kovemmaksi. Kertaalleen säikähti laukassa keppiä ja hypähti sivulle. Ei ongelmia.

Käytiin kävellen louhoksen nurkilla. Siellä Myy vähän jumitteli ja ehdotti pikaista tallille palaamista pyörähtämällä. En tästä hetkunut ja tammakin jatkoi ihan nätisti pyytämällä eteenpäin.

Ötököitä oli vaihteleva määrä. Yllättävän vähän tuli kylmä märkyydestä huolimatta. Viimeisellä laukkapätkällä mentiin niin hitaasti että takana ponikin ravasi. "Ei mennä tarpeeksi lujaa!" Tätä ei olisi moni arvannut minun kuulevan keulillla.

Myy oli hyvä vetohevonen. Ei ehkä silti ihan joka tädille.

Ongelmia:
vesisade
ötökät
ehdotukset lähteä louhokselta takaisin
kepin säikähdys

Parannusta:
ihanan reipas ja kuuliainen
oli metsässä rennompi kuin kentällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora