tiistai 3. heinäkuuta 2018

Tiistaiaamun esteillä jatko Myyllä

Tiistaina aamulla oli ohjelmassa esteitä. Minua ei huolittu seitsemänneksi A-ryhmän mukaan. Ensimmäinen tunti oli siis oman eli B-ryhmän estetunti. Taas oli Myy tyrkyllä ja sain sen. Kelin piti olla vain pilvinen mutta tihutti ihan märäksi asti. Yön ukkosen takia kenttäkin oli lällynä.

Myy oli taas kiltti hoitaa. Alkuverkoissa yhä kankea enkä saanut sitä kunnolla taipumaan vaikka yritin yhtä sun toista. Sitä huolimatta kuitenkin ohjautui ja kuunteli. Kunnolla suoraksi pitkällä sivulla toivoi ope. Tehtävänä kulmaan voltti, pitkällä sivulla ensin ravia kiinni, sitten kunnolla eteen ja taas ennen kulmaa kiinni. Laukassa myöhemmin melko samoin. Sitten hypättiin yksittäistä kavalettia kummastakin suunnasta. Vähän vietti kohti uraa mutta hyppäsi ok.

Esteet olivat aika lailla eilisillä paikoillaan. Tultiin yksittäisiä ja muutaman esteen komboja. Suoria ja kaarevia linjoja. Sai mennä myös omavalintaisen kakkosesteen eli hypättiin myös muuri. Suoralle linjalle tuli alkuun 6 laukkaa, myöhemmin mentiin viidellä. Myy hyppäsi kaiken innolla ja empimättä. Itse piti antaa sujua vielä vähän paremmin eteen. Viimeinen linja meinasi jäädä kuuteen mutta Myy loikkasikin kammokaukaa viiteen. Siitä tuli sakkokierros ja sitten sujuva 5.

Vasta loppuraveissa tamma rupesi taas vähän rentoutumaan ja taipumaan. Saatiin kuitenkin lisäesteet onnistumaan eli jatkoin lennossa Robinin kanssa esteille.

Ongelmia:
ei kovin rento tai taipuisa
vähän vietti esteillä reunaan

Parannusta:
kuunteli kuskia
empimättä kaikesta yli
oli aika helppoa ja kivaa

Tältä se näytti:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora