torstai 12. heinäkuuta 2018

Esterataharjoitus kiihtyjällä

Torstain iltapäivätunnilla hypättiin esterata huomisen rataharjoituksen (johon en pääse) kenraaliharjoituksena. Toivoin Kinderiä ja sen myös sain. Humma hokitettiinkin jo esteille heti perään jatkuvan maastoesteilyn takia.

Rata oli maneesissa ja meidän porukassamme olikin vain 3 ratsukkoa. Esteitä oli 9. Radassa 8 estettä, joista seiska oli yhden askeleen sarja.

Kinder oli heti verkassa aika menossa. Ravissa yritin pitää rentona. Välillä turpa aina nousi. Laukassa oli menohaluja. Kuunteli silti. Verkkahyppyinä tultiin pari kertaa ristikkoa, pystyä, okseria ja sarjaa. Vedettiin ratsun kanssa molemmat todella hyvin. Ope kehui ja kysyin että saako isompiakin esteitä. Saatiin sitten hypätä rata noin ysikymppisenä.

Kaverit menivät ensin ja saivat vähän sakkokierroksia perään. Me tultiin viimeisinä. Vaikka ihan kaikki ponnistuspaikat eivät olleet täydellisiä niin hypättiin yhdessä ja poni nosti jalkansa esteistä puhtaasti yli. Välillä vähän kiihtyi mutta pysyi hallinnassa ja sain hyvin kuulolle. Siistit tiet ja nollarata. Ope kehui. Eikä sakkokierroksia vaan hetken hengähdys- ja juottotauko.

Ongelmia:
ponnistuspaikat eivät olleet ihan priimaa
tulikohan jokunen väärä laukka verkassa

Parannusta:
tasaisesti ja kuuliaisesti kaikesta yli

Sarja ja viimeinen hyppy jäivät vähän kuvauksen ulkopuolelle:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora