torstai 5. heinäkuuta 2018

Estemaasto pellolla Myyllä

Torstaina aamu alkoi estemaastolla. Sain toiveratsuni Myyn ja satulan alle torpattiin vielä yksi romaani. Letkassa jäätiin neljänsiksi eikä käynnissä pysytty isojen hevosten perässä. Tänä vuonna esteet oli laitettu pellolle aiemmasta poiketen.

Pellolla ravattiin ja laukattiin letkassa pari kierrosta. Myy oli fiksusti mutta aika menossa. Sai pidellä ettei oltu kaverin pyllyssä.




Ensin hypättiin kolmesti ojan yli. Meni empimättä. Pidin rintaremmistä kiinni ja kannatti. Ihan isoilla loikilla mentiin.

Ojan yli.
Vähän vähemmän tyylikäs kuva.


Sitten hypättiin ensin pikkueste melko letkassa. Sitten muita esteitä vähän pidemmillä välimatkoilla. Alkuun Myy oli turhankin reipas eikä paikat aina osuneet. Pari kopsausta tuli ja välillä tultiin juureen tai hypättiin kaukaa. Tuli siistejäkin hyppyjä. Eniten häiritsi kammottavat ötökkälaumat. Odotellessa ei voinut pitää silmiä auki. Taivaalla lentelevät parvet videolla ovat kärpäsiä.




Kun Myy rentoutui laukkaamaan kiirehtimättä niin sitten ei enää osuttu esteelle vaan juoksi loppumetreillä ohi. Sen verran myöhäinen ohitus etten ehtinyt korjata. Komensin kyllä heti kun tajusin. Uusi lähestyminen ja paremmalla paineella yli. Muita ämpyjä ei tullut.

Ohijuoksu.

Tämä oli viikon ainoa kielto Myyllä.

Ei esteet kovin isoja olleet. Ihan max 80 cm jos sitäkään. Eikä kovin jykeviä vaan laudoista kyhättyjä. Joku iso tukki olisi hyvä lisä. Oli kivaa mutta aavistuksen nynnyä. Eikä satanut!




Paluumatka sujui rauhallisesti. Kulki Myyksi pää aika matalalla. Sekä tässä vaiheessa oli ihan likomärkä hiestä.

Ongelmia:
hirveä määrä ötököitä (vaikka myrkytin itseni)
yksi ohimeno
alkuun oli vähän vahva

Parannusta:
ei tuijotellut esteitä
kivan tasainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora