tiistai 3. heinäkuuta 2018

Robinilla lisäesteet

Tiistaina ei saanut illaksi lisäestetuntia, joten jaettiin aamuryhmät neljään osaan ja pääsin vielä C-ryhmän mukaan pikkuesteille. 5 ratsukon ryhmä ja yhä satoi vaikkei pitänyt. Ratsuksi olisin voinut ottaa jonkun paljon hasardimmankin mutta kun Robin oli tarjolla niin miksei.

Ruuna oli vähän hidas. Eilistä väsyneemmän oloinen. Alkuverkassa tehtiin siirtymiä ja peruutuksiakin ratsujen virkistämiseksi. Peruutukset menivät vinoon eikä humma muutenkaan virkistynyt kuin laukkausvatuksella hetkellisesti. Siinä lähti hyvin vauhtia.

Tultiin kovin samoin kuin edelliselläkin tunnilla ensin sinistä kavalettia molempiin suuntiin. Sitten muita tehtäviä pikkuesteinä yksittäisinä ja suoran ja kaarevien linjojen yhdistelminä. Jotain laukkoja löytyi myötäisiksi mutta osa jäi vääriksi. Robin hyppäsi empimättä ja kulki suht suoraankin. Osa paikoista jäi vähän juureen kun en sujunut tarpeeksi.

Vaihtoehtomuuri meni myös empimättä. Osa esteistä saatiin omiin korkeuksiimme ja loikittiin ehkä 80 cm esteitä. Eikä se onneksi niin pahalta näyttänyt kuin tuntui

Ongelmia:
en osannut istua hypyissä niin hyvin kuin olisin halunnut
videoilla jalkateräni viipottavat kummasti

Parannusta:
empimättä kaikesta yli
liikkui kun vähän patisteli

Muutama videopätkä tunnilta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora