keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Polvien lepatusta

Koulutunnilla halusin päästä helpolla ja toivoin taas Rosan koska se oli tarjolla. Humma oli ehtinyt levähtää tunnin. Samalla kävin itse syömässä pikaisesti. Vähän meinasi ruoka silti velloa vatsassa.

Tälläkään tunnilla ei tehty mitään kovin erikoisia liikkeitä. Kolmikaarisia ravissa. Tänään Rosa oli huomattavasti eilistä raskaampi edestä. Alkutunnista tuntui että käteni irtoavat. Käynnissä oli hyvä mutta ravissa ja laukassa vähän jyrä. Open ohje oli avata lonkat ja irroittaa polvet. Yritin kääntää polveni niin irti kuin sain ja tuntui että ne lepattivat. Tällä tunteella mentiin koko tunti. Välillä parempi, välillä ei.

Välikäyntien jälkeen Rosa onneksi vähän keveni edestä. Tehtiinköhän ravista laukannostoja ja laukassa pääty-ympyrää? Vähän yhä jännittyi nostoista tai kun muut laukkasivat eikä itse saanut. Hetki meni aina että ravin sai tasoittumaan avuille. Tuli kuitenkin pidempiä hyviä pätkiä ja laukassakin oli keveä.

Loppuraveissa oli suht tasainen. Siinäkin tehtii jotain monikaarista. Jännittyi vain kuvaajasta, muuten kulki sangen kivasti.

Ongelmia:
oli raskas edestä
kuumui laukannostoista

Parannusta:
keveni lopputunnista
sangen tasainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora