torstai 12. heinäkuuta 2018

Hempan iltaliikutus

Torstaina halusin Hempan vielä liikkeelle vaikka meni iltahommiksi. Jätin turpahihnan kukkislöysälle ja ehkä siksi ratsu oli sangen epätasainen. Ajatus oli mennä askellajit letkeästi läpi mutta lähinnä laukka oli letkeää ja muut eivät.

Olo oli etukenoinen ja hummallakin jotenkin nenällään. Ehkä pidin naruista liian höllästi, mutten saanut ratsua kunnolla avuille. Piti lyhentää jalustimiakin. Ihan peruspyörittelyä. Testasin kyllä laukan lomassa kolmikaariset ja piti laukat yllä. Kaaret vain olivat vähän isohkoja. Kenttä on 25x70m eikä siihen meinannut mahtua. Lisää treeniä! Tein myös raviväistöt. Väisti ok mutta yhä vähän vänkäili. Peruutuksissa nosti myös päätä.

Lopuksi ajattelin vain pyöritellä ravissa hyväksi muttei siitä meinannut tulla hyvää. Kovistelin takaosaa paremmin hommiin. Tein kolmikaarisia ja joka kerta turpa nousi. Lopulta pyörittelin käynnissä pysähdyksiä, peruutuksia, avoja, takaosakäännöksiä ja väistöjä. Halusin lopettaa hyvään ja aika tovin sain yrittää. Lopulta sain pysähtymään vastaan vänkäämättä ja asiallisessa muodossa pysyen. Siihen oli hyvä lopettaa.

Kakkojen keräys, humman pesu, juotto ja pihattoon vienti. Ihanan nopeasti meni jälkihoito.

Ongelmia:
ratsu vänkäili
ötökkä lensi silmään

Parannusta:
molemmat laukat olivat ihan hyviä
ei yhtä paljon paarmoja kuin päivällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora