keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Kinder-poni maastoesteille

Keskiviikkoaamun maastoesteille sain kimon Kinderin. Ylikorkea poni. Eilen näytti oikein kivalta ja menevältä. Heti alkuverkoissa osasin sanoa että tykkään. Meni reippaasti eteen ja kuunteli pidätteet. Bonuksena oli ihanan helppo hokittaa. Ratsukoita oli tänään hyppäämässä 5. Me saatiin kunnia aloittaa hyppykierrokset.

Loikattiin ensin pelkkä punainen laatikko viereiselle laitumelle. Siellä kolmen esteen kierros, josta saatiin kaksi vikaa sakkona kun tuli niin juureen. Piti oikeasti pitää lyhyessä laukassa esteelle asti. Ponnisti kun pyysin.

Iso alashyppy oli meille ongelma eikä poni halunnut mennä alas. Kerran lähes meni muttei mennytkään. Edellisellä viikolla sitä kuulemma hyppäsi. Kiemursi ja yritti poistua. Lopulta kuski alas ja humma open talutuksessa yksin alas. Ekalla kerralla siinäkin piti patistella aika tovi. Kolmesti ilman kuskia, sitten meni kuskinkin kanssa. Enkä osannut istua alashypyissä yhtään niin tyylikkäästi kuin olisin halunnut. Videolla näyttää omaan silmään sangen kammottavalta.

Viereiseltä pellolta loikattiin tukki ja trakehner-hauta. Vähän katsoi ja kiemursi mutta sain pidettyä pohkeiden välissä ja päästiin yli.

Lopuksi käytiin vielä viimeisellä pellolla. Pikkurata loppuun. Sininen pikkutynnyri alamäkeen. Se meni oikein sulavasti. Sitten portaat ylös, eka ok, jälkimmäinen ei ihan niin hyvä. Tukki. Meinasin lähteä hyppäämään väärästä suunnasta ja lähestymiseen tuli mutka. Lopuksi trakehner-hauta. Siististi yli.

Oli oikein kivaa! Loppuverkassa ratsu oli vielä innokas. Hyviä pätkiä mutten saanut pidettyä ihan tasaisena edestä.

Ongelmia:
nirhasi jalkaansa pikku haavan
alashyppy
kuskin istunta alashypyissä

Parannusta:
ihanan reipas
oli kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora