torstai 31. maaliskuuta 2016

Väsynyttä ja hyytynyttä

Torstain iltasuunnitelmat menivät uusiksi, joten ehdin vielä Mallulle. Sain jatkaa Limozalla. Vai jouduin jatkamaan? Tänään imppasi taas holtittomasti harjatessa. Ratsukoita tunnilla oli 5 ja lämmintä +7°C. Olin hurja ja menin ilman sukkahousuja. Kylmä ei silti tullut.

Kentälle mennessä sain tamman hätisteltyä kävelemään muutaman askeleen asiallisesti. Muuten oli sitä tavallista perässä vedettävää mallia. Pitkin ohjin ratsailla ei siitä parantunut. Tamma oli haluttoman oloinen ja minuakin väsytti. Käynti ja ravi oli vähän pitkulana raahustamista. Joitain ilmavampia askelia jaksoin patistella mutta nopeasti energiat taas katosi.

Tunnilla ei tehty ihmeitä. Ravissa pääty-ympyröitä. Limoza yritti makoilla taas oikeassa ohjassa. Laukassa keskiympyrää. Laukattiin pitkät pätkät molempiin suuntiin. Oikeassa kierroksessa tuli huutia kun en osannut kääntää yläkroppaa liikkeen suuntaan. Mutkauduin ja sitten meni jo yli. Painokin oli väärällä puolella. Itseäni häiritsi laukassa eniten huono etenevyys sekä omat nousevat jalat, joita en saanut taltutettua vaikka kuinka yritin keskittyä.

Loppuravit hölköteltiin vähän päämäärättömästi melko pitkän kaavan mukaan. Olin vain onnellinen kun tunti loppui. Limoza oli siitä kumma tapaus ettei askel kiihtynyt edes siinä vaiheessa kun käveltiin kohti omaa karsinaa, jossa odotteli heinät.

Ongelmia:
hevonen mateli ja kuskia väsytti
molempien vinous
takakenttä tuntui tänään viidellä ahtaalta

Parannusta:
reippaampia askelia välissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora