perjantai 18. maaliskuuta 2016

Kouluvalkka pohjille

Perjantaina puolen päivän aikaan tarjoutui mahdollisuus päästä Hempalla Artsin kouluvalkkaan Annen ja Kaisan kanssa. Mainiota! En tajunnut itse edes ajatella että ehdittäisiin moista.

Aikatauluhäslingin takia ehdittiin ottaa puolen tunnin omatoimiset alkuverkat. Menin askellajit läpi rauhassa ja taivuttelin molempiin suuntiin. Hemppaa välillä hieman harmitti. Suurin osa ajasta käveltiin pitkin ohjin.

Open tultua aloitettiin tehtävät harjoitusravissa. Uraa pitkin suoraan ja joka sivun keskellä hidastus. Tänään pidettiin tuntuma sisältä ja päästettiin ulkoa. Sisäjalalla eteen. Hemppa alkuun vähän jännittyi näistä mutta parani. Kun vaihdettiin lyhyiden sivujen keskelle käyntisiirtymät niin ne suoritettiin käsittämättömän hienosti. Joka kerta rentona ja pyöreällä kaulalla. Ravillekin päästiin asiallisesti ja eteni kivasti. Päivän haasteena oli pitää kaula suorana kun unohdin ulko-ohjan sitten liiankin hyvin.

Välikäyntien jälkeen mentiin puoli kierrosta ravia, toinen puoli laukkaa. Hemppa rupesi ennakoimaan nostoja ja oikeassa kierroksessa tarjosi vasentakin. Opea ei ennakointi haitannut vaan laukattiin sitten eteen. Alassiirtymissä sain jalustinhihnanpään avuksi ettei ruuna vedä sisäohjaani. Ulkoa piti tehdä tahdissa pidätteitä kunnes lakkaa vetämästä nenää alas ravissa. Parani toistojen myötä. Tehtiin muutamat siirtymät vielä B:3:n tapaan lävistäjän keskellä.

Loppuun Hemppa ravasi tasaisesti ja letkeästi kivaa pyöreää ravia. Muotoon ei kovin suuresti kiinnitetty tänään huomiota, se tuli aika itsestään hyväksi.

Ongelmia:
kaulan pitäminen suorana
ennakointi nostoissa
kuonolointi laukasta raville siirryttäessä

Parannusta:
oli kivan tasainen
käyntisiirtymät oli briljantteja
suoritettiin oikein asiallisesti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora