sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Sulkuja ja vastalaukkaa ympyrällä

Sunnuntain ensimmäinen tunti oli koulua. Kovin innokkaasti en varannut itselleni kouluratsua mutta lopulta päädyin Valmaan. En odottanut huikeaa menestystä koulutunnilla mutta lähdin odottavaisin mielin matkaan.

Menossa tunnille innokkaina.
©Jenni

Alkuverkassa tamma kulki suht asiallisesti. Melko pyöreänä, vähän jätti sisäpohkeet ja kääntöavut huomiotta ja taisi roikkua oikeassa ohjassa. Kaikki askellajit meni kuitenkin aika siististi.

Tehtäville kokoonnuttiin keskiympyrälle ja nostettiin jalustimet kaulalle. Tehtiin ensin käynnissä sulkua vuoroin sisään, vuoroin ulos. Ulospäin meni paljon helpommin. Liekö yhtenä syynä ulos kippaava painoni? Ravissa ope kaipasi vähän huolellisempia taivutuksia. Samoin oikea jalkani rupesi ikävästi nousemaan. Satulan polvituki muistutti tästä hyvin.

Sulkujen jälkeen tehtiin ympyrällä vastalaukannostoja käynnistä. Vastalaukat nousi käsittämättömän helposti. Haastavinta oli päästä laukasta takaisin käyntiin. Väliin tuli ravia. Kun sain keskivartaloa jämäköitettyä tarpeeksi niin parani. Päästiin lopulta ehkä enää 3 raviaskeleeseen. Ope totesi että pienellä lisätreenillä tämän saisi paranemaan hyväksi.

Päivän parhaat hetket tuli suunnanvaihdon jälkeen. Vasemmassa kierroksessa tehtiin taas alkuun hetki käynnissä. Kun otettiin raviin niin tamma oli pari kierrosta oikein kevyt ja pyöreä.

Ongelmia:
omat polvet nousee
paino karkaili muistaakseni ulos

Parannusta:
oli hetken ravissa tosi hyvä
nosti vastalaukat helposti

FilmMe:n kuvaamaa todistusaineistoa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora