torstai 17. maaliskuuta 2016

Hieman hätäinen

Torstaina olisin mieluusti ottanut alleni taas Ressun mutta yllättäen sain jatkaa viime torstain linjalla eli Listra. Poikkeuksellisesti tamma oli jo hommissa. Kumpparit päässä. Meidän tunnilla ratsukoita taisi olla 5. +3°C ja hyvin pimeää.

Alkuraveissa kulki muistaakseni ihan tasaisesti. Ei ollut edestä kovin raskas mutta taivutuksien kanssa sai olla tarkkana. Tehtiin loivia kiemuroita kummallekin sivulle. Tamma otti alkuun vähän väistöaskelia joukkoon. Parani kuitenkin. Eikä kiirehtinyt. Porttikulmaa välillä vähän katseli.

Laukkaa otettiin molempiin kierroksiin pitkät pätkät. Toinen oli mittarin mukaan 10 minuuttia. Siinä tamma meni ihan omilla kierroksillaan. Päätyihin tehtiin ympyrät ja aika pitkään meni että porttipäädyn ympyrällä sain tasoittumaan ja lakkasi tuijottelemasta. Ehkä autoja, ehkä metsänpeikkoja? Aiheutti pientä säntäilyä ja sisään kaatumista. Kulman jälkeenkin spurttaili, ehkä siksi että kulma tuntui turhan tiukalta ja tasapaino häiriintyi. Ei siitä lopuksikaan hidas tullut mutta pahin pöhinä tasottui.

Loppuun tehtiin vielä muutamat raviavot, taisi mennä ihan ok. En muista tuliko kommentteja.

Ongelmia:
rentous laukassa

Parannusta:
avot
pysyi näpeissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora