tiistai 2. heinäkuuta 2019

Perusestetunti Myyllä

Maanantai-iltana ukkosti ja satoi hirmuisesti. Odotimme raparallikenttää tiistaiksi mutta kenttä olikin käsittämättömän hyvä. Puolipilvistä ja parikymmentä lämmintä. Vain yksi lätäkkö takapäädyssä. Aamutunnilla oli esteitä ja sain Myyn.

Alkuverkassa humma oli taas epäilyttävän pyöreä. Ei ihan tasainen mutta pääosin oikein päin kaikissa askellajeissa. Tehtiin temponmuutoksia. Vastasi ihan hyvin mutta itse tykkäsin puksutella tasaisesti. Ravipuomeja ympyrällä ja ravissa kavaletin yli. Myy veti itseään mutkalle ennen kavalettia.

Estetunnilla salaa taivutellaan.

Sitten tultiin laukassa samat puomit ympyrällä. Osuttiin joka kerta. Ope taisi jossain vaiheessa kaivata vähän lisää laukkaa. Kavaletille tultiin seinän vierestä uralta n. 10 metrin voltilla. Vasen kierros ok, oikeaan kääntyi töksähdellen ja tuli raviaskelia väliin. Suuntia muutettiin pari kertaa u-käännöksillä. Laukanvaihdot olivat vähän hukassa.




Sitten hypeltiin esteitä yksittäisinä ja max 3 esteen tehtävinä. Korkeus alkuun vähemmän, lopuksi max 70 cm. Myy ei tuijotellut mitään. Ei edes maneesin seinään potkaistua lommoa. Myötälaukkojen saamisessa oli taas haasteita. Ja pikkuisen lisää laukkaa. Yksi sakkokierros tuli okserille. Mutta oli oikein hauskaa!




Loppuravissa Myy oli yhä kivan letkeä Myyksi. Humma jatkoi seuraavalle tunnille.


Ei näin! Myy lähti askelta ennen kuin kuski arvasi.

Ongelmia:
vaihdot
myötälaukat
oli vähän tyhjempi oikealle ohjalle

Parannusta:
yllättävän pyöreä
laukkaa sai säädeltyä
hyppäsi empimättä ja nyt sain oltua paremmin mukana
hyppäsi kuin perhonen

Lyhyt videokooste:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora