tiistai 2. heinäkuuta 2019

Istuntaliinaus

Tiistai-iltana loppuleiriläiset pääsivät käymään istuntaopetuksessa liinassa. Eilen ensimmäisille ratsuna oli Raksu, tänään päästiin Patun selkään. Aikaa oli kuutisen minuuttia per ratsastaja. Kiva lisäbonus leiriin mutta toisaalta perjantain toinen ratsastus oli vaihtunut tähän.

Jalustimet olivat kaulalla. Ensimmäinen ohje oli että reidet irti ja rennoiksi, jalat alas. Vaikka olin venytellyt jalkoja auki niin silti Patu tuntui liian leveältä. Vahinkopuristus helpotti kuitenkin. Sitten siirryttiin raviin ja kuskin piti suoristaa vasen käsi. Ranne oli mutkalla. Suoristusohje oli pikkurilliä hevosen päätä kohti. Tuntui siltä etten saanut käsiäni ihan rennoiksi. Ravissa hytkyin ja oli aavistuksen epävakaa olo.

Nostettiin laukka ja se tuli näppärästi. Ei mitään suurempia hytkymiä siinä. Tuli pidätteestä raviin ja takaisin laukkaan. Ravissa kun pyysin malttamaan niin tipahti kahdesti käyntiin. Kun yritin hellemmin niin ei tapahtunut mitään. Vatsalihakset käyttöön kuskille. Se oli myös kotiläksy.

Video kavaltaa myös vähän irti olevat kyynärpäät (kainalot)

Videopätkiä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora