maanantai 15. heinäkuuta 2019

Hempan välipäivän kevyempi liikutus

Maanantaina Niinisalon reissun jälkeen Hempalla oli kevyemmän liikutuksen päivä. Menin tallille heti aamusta ja puunasin samalla varusteet sekä etsin loput omat tavarani kasaan. Keli oli viileähkö, n. +12°C ja oli sadeuhka, joten ratsastin takki päällä.

Mentiin peltolenkin kautta kentälle ja hölköteltiin siellä kymmenisen minuuttia. En katsonut kovin tarkkaan kellosta. Ajattelin että teen sen verran ravissa että saan Hempan hyväksi. Eikä siis mitään puolipitkällä ohjalla lönköttelyä vaan omalla skaalallani hommiin.

Alkuun Hemppa vähän nyki ohjia mutta se loppui. Liikkui aktiivisesti ja sain suoristettua raiteilleen. Ei mitään pahempia ongelmia. Vasen kierros oli muistaakseni helpompi mutta oikeakin lähti sujumaan. Junnu huikkasi ohimennen että näyttää hyvältä. Kun lopuksi sain vielä suunnanmuutokset onnistumaan niskan nousematta niin jätin siihen.

Käveltiin sama maastolenkki takaisin. Näennäisesti Hemppa sai valita mistä mennään mutta kun ehdotti tietä pitkin palaamista, toiseen suuntaan autotietä tai peltoa pitkin palaamista niin nämä eivät kuskille kelvanneet. Tällä kertaa hummalle ei tullut hiki. Vein sen laitumelle ja jäi sinne ihan rauhassa vaikka kaverit olivat muualla.

Ongelmia:
nyki alkuun ohjia

Parannusta:
tuli sangen hyväksi ravissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora