keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Suoristus- ja taivutusyrityksiä

Katselin etukäteen että keskiviikkonakin paukutellaan hellelukemia. Loistava päivä siis ottaa taas heppaöverit. Uotilaan rästimään vikoja pois. Ensin koulutunti jonne suureksi yllätyksekseni sain Nupun. Muuten oli asiallisesti mutta satulavyötä kiristäessä uhkaili hampailla. Ratsukoita tunnilla oli n. 5.

En muistanut yhtään tamman käyttöohjeita. Pidemmälle ohjalle ja paremmin suoraan oli open antamat lähtökohdat. Kuvittelin että on suora mutta vasen korva tosiaan oli vähän alempana. Rennot kädet ja pikemminkin löysää menoa. Alkuun kun yritin ratsastaa eteen tuntumalle. Löntystely luonnistui kyllä sekin helposti. Laukat nousi nätisti eikä olleet pahiten kulmikkaita. Edettiin rauhassa ja ohjat oli mielestäni sangen pitkät.

Päivän tehtävänä mentiin suorilla suoraan ja tehtiin kulmiin voltit. Kaikissa askellajeissa kierros kerrallaan. Ohje oli taivuttaa varsinkin oikealle kunnolla ja suorillakin pitää asetus oikealle. Oikeassa kierroksessa käynnissä tuli vihdoin kauniita pätkiä. Ravissa ne taas hukkui. Laukat jolkoteltiin rauhallisesti. Bonuksena mentiin vähän vastalaukkoja, nekin Nuppu suoritti tasaisesti.

Loppuraveissakaan ei tullut suuria ihmeitä. Tamma ei ollut läpi vaan jolkotti nenä pitkänä. Mutta aika tasaisena ja suht tyytyväisen oloisena.

Ongelmia:
taas jäi semmonen olo etten osaa juuri mitään

Parannusta:
tänään en ottanut hyvin tai huonosti menemisistä yhtään stressiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora