lauantai 15. heinäkuuta 2017

Vähemmän kiemurtelua mutta pari ohijuoksua kavaleteilla

Lauantaina pääsin neljänneksi estepienryhmään Aaltikselle. En laittanut hevostoivetta ja sain Akvan. Ihan mielelläni lähdin sillä. Keli oli aurinkoinen +16°C ja esteet olivat kentällä jo valmiiksi. Kannukset jalkaan, ei raippaa. Turvaliivin laitoin eilisestä viisastuneena.

Olin taas unohtanut kaikki Akvan ohjeet. Alkuverkassa vinkki oli että pidä kädet mahdollisimman rauhassa. Hetken päästä tarkennettiin että voin silti asettaa ja taivuttaa normaalisti. Ravissa rupesi vähän juoksemaan mutta sain hillittyä. Laukassa ohjautui paljon paremmin kuin aiemmin. Välillä ravisteli päätään.

Ekat hypyt tultiin puomilinjalle molemmista suunnista. Ihan ok vaikkei meinattu mahtua. Päivän teemana oli kavaletilta pystylle linjoja, 3 - 4 ja 4 - 5 laukan välejä. Näitä oli 3. Ensin mineinä ja sitten vähän nousi. Tunnin aikana kahdesti Akva vetäisi yhdestä kavaletista (oikeassa laukassa) vasemmalta ohi. Eka tuli vähän yllätyksenä, toisella kerralla tiesin jo kolmea askelta ennen että nyt ei osuta.

Hypättiin linjat yksittäin ja lopuksi kaikki putkeen. Lävistäjälle tuli parhaat hypyt. Välillä tuli myötälaukkaa, välillä väärää. Lopuksi estekorkeus oli meille n. 70 cm. Helposti yli.

Oli kivaa. Ope sanoi että Akvan lisäksi voin taputtaa myös itseäni. Meni paljon paremmin kuin viimeksi. Toisaalta tehtävätkin olivat paljon helpompia.

Ongelmia:
pari ohijuoksua kavaletista
ainakin yksi pudotus
vääriä laukkoja

Parannusta:
paljon paremmin kuin viimeksi
kääntyi laukassa paremmin
parhaimmillaan hienoja hyppyjä

Tallikaveri videoi alkutuntiamme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora