maanantai 3. heinäkuuta 2017

Käynnistymätön diesel ja lähes turvalleen

Leirikaverin sairastuttua tuppauduin toiselle koulutunnille heti perään paikkaamaan. Tälle tunnille otin aika summassa Rinjan. Tamma. Olin ensimmäisen tunnin jäljiltä ihan kuollut. Hiki tippui hiuksista olkapäille heti kun pääsin selkään. Ratsukoita taisi tälläkin tunnilla olla 6.

Tamma mainostettiin dieseliksi. Kuvittelin että se siitä herää mutta aika heikosti virkistyi. Koputtelin pohkeilla ja käytin raippaa. Ope vinkkasi että ei jaksa kantaa itseään lyhyellä ohjalla muodossa. Lisää ohjaa. Verkassa laukattiin pitkään ja siinä sai kevyessä istunnassa pyytää eteen. Rupesi vähän kiihdyttelemään mutta rullaus loppui kun istuin alas.

Tehtiin melko samoja juttuja kuin edellisellä tunnilla. Ympyröillä siirtymiä käynnistä raviin ja ravista laukkaan. Tosi nahkeasti sain käynnistä raville. Meinattiinpa mennä myös nurin väärästä laukasta ympyrällä kun heppa kompastui.

Lopputunnista kun mentiin ravissa muutaman kerran kunnolla eteen pitkillä sivuilla niin heppa vähän heräsi. Laukkavoltit ei pyörineet mutta lopuksi ravasi vähän paremmin ja suht rentona. En silti oikein lämminnyt Rinjalle.

Ongelmia:
kuski oli valmiiksi kuollut
oli työlästä saada liikkumaan eteen
mentiin lähes nurin kun kompastui väärässä laukassa
tuijotteli esteitä kentän laidalta

Parannusta:
vähän virkistyi loppua kohti

Menoamme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora