keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Kevyt maastolenkki

Estetunnin jälkeen ajattelin käydä kevyen maaston. Siihen löytyi Anne seuraksi ja mikäs siinä. Käytiin Hempankin kanssa siis tallin kautta, vaihdoin vaatteet ja purin ratsulta suojat ja martingaalin. Lähdin pitkähihaisella poololla, joka oli ihan hyvä määrä vaatetta. Keli oli yhä pilvinen ja jossain +15°C tienoilla.

Hemppa sai maastoseurakseen Gian. Kaksi reipasta heppaa, joita ei haitannut yhtään missä kaveri meni. Kovat tiepätkät mentiin käyntiä ja pehmeämmillä mentiin ravia ja laukkapätkäkin. Yhä käynnissä Hemppa välillä asteli takasillaan omituisesti. Omistaja kommentoi jälkeenpäin että arkoi paljaita kavioita. Ravi tuntui taas pidemmällä ohjalla epämääräiseltä mutta tasoittui ratsu paremmin tuntumalla ja pyöreämpänä. Otettiin ensimmäinen laukkapätkä ns. ravilenkillä tien toisella puolella. Hemppa ei halunnut mennä lujaa eikä välittänyt pätkääkään vaikka kaveri meni edelle. En halunnut hoputtaa.

Lentokentän lenkki kierrettiin molempiin suuntiin. Siellä kaveri meni välillä ravissakin edellä. Siinä Hempalla oli kovempi tarve pysyä perässä. Lätäköistä lompsi ravissa läpi (mutta katsoi vähän), käynnissä mieluummin kiersi ne.

Ongelmia:
hieman nuupahtaneen oloinen ratsu
arkoi käynnissä takasiaan tiellä
ravi tuntui pidemmällä ohjalla epämääräiseltä

Parannusta:
ei käärmeitä
ei yhtään säikkyä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora