keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Hyvä oikeassa kierroksessa käynnissä

Keskiviikon koulutunnille toivoin Taffin. Ei oikein ollut muita houkuttelevia tarjolla. Essi olisi ollut toinen hyvä vaihtoehto. Taffi löytyi pihatosta ja varustin sen Candyn karsinassa.

Ratsailla ope sanoi ettei sitä saa väkisin vetää peräänantoon. Aloitettiinkin itselleni kovin mieluisasti käyntitaivutuksilla (kaksi loivaa kiemuraa) ja pohkeenväistöllä. Väistössä käskettiin käyttää ulkojalkaa ja taas ihmettelin miksi. Takaosa kuulemma jää. Olisi sitä vauhtiakin voinut olla enemmän. Ravisiirtymämme olivat turhan löysiä ja ravivolteilla vasempaan Taffi kaatui lankkusuorana railakkaasti sisään. Loivaa kiemuraa tultiin myös ravissa, yritin taivutella mutta oli aika tuskaisaa.

Alkuverkassa laukattiin vain laukkaamisen ilosta. Ei erityisen hääviä. Jäykkää.

Jossain vaiheessa pyörittiin myös pitkä pätkä koko porukka pääty-ympyrällä open edessä. Käynnissä asetettiin sisään ja ulos. Käännä ulkojalalla, karkaa kuulemma ulos. En huomannut yhtään. Vasemmassa kierroksessa kaikki oli vaikeaa. Oikeassa kierroksessa käynnissä homma sujui parhaiten. Ravissa ratsu taas jännittyi lankuksi.

Koottiin käyntiä. Välillä hiihdeltiin menemään enkä tätäkään huomannut. Muutaman hetken tamma rentoutui tuntumalle.

Eipä loppuravitkaan erityisen letkeät olleet. Vasemmassa kierroksessa kaatui ehkä nyt vähän vähemmän sisäpohkeen päälle.

Ongelmia:
en huomannut yhtään missä ratsun takaosa meni
ravivolteilla vasempaan kaatui lankkuna sisään

Parannusta:
oikea kierros käynnissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora