keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Toivetuntina estemaasto

Saatiin porukka kasaan myös estemaastoon. Sain toivomani Myyn. Ratsukoita letkassa oli yhteensä 5.

Alkuun käveltiin pitkään ja sitten työskenneltiinkin käynnissä. Myy oli paljon tasaisempi kuin maanantaina kentällä. Tein väistöjä ja avoja. Ravissa meni rauhassa. Vetoheppa säikähti ja väisteltiin hetki peruuttavia hevosia. Verkkalaukka mentiin ihan kunnon haipakkaa. Tai siis me oltaisiin menty paljon lujempaakin. 38,7 km/h.

Esteitä oli kuratiellä kaksi ja alempana hiekkatiellä toiset kaksi. Ylätiellä vielä viides. Mentiin niitä kolme kierrosta. Myy kielsi ykköselle ja toisellakin yrityksellä livahti ohi. Sitten vaan mentiin. Kolmosellekin tyssäsi. Sitten tajusin miettiä oliko pohkeeni kiinni. Seuraavalla yrityksellä päästiin yli. Muut olivat ponia lukuunottamatta jo menneet, joten meillä oli tyhjä suora edessä. Laukattiin silti hallitusti.

Yläeste meni ihan ok.

Toisella kierroksella sama ongelma eli ykkösestä oikealta ohi. En ottanut uusintayritystä. Muut ok. Pitkiä loikkia. Ei kiihdytellyt omiaan. Kolmannella kierroksella päätin että nyt mennään ekastakin yli. Ekalla yrityksellä koukkasi taas oikealta ohi vaikka taisin raipatakin lavalle. Uusintayrityksellä kun muut oli menneet niin päästiin siitä vihdoin yli. Vaikka tultiin seuraaville kahdelle todella rauhallisesti niin otettiin etujalkakosketus. Kuitenkin yli. Vikakin ok.

Matkan varrella osa hepoista vähän töhisi omiaan ja Lilja meinasi monottaa meitä oikein ilmavasti. Oltiin kuitenkin tarpeeksi etäällä. Eikä päästy sitten kiihdyttelemään kunnolla missään vaiheessa.

Myy oli oikein kiva ja tolkku. Meni lujaa ja suoraviivaisesti.

Ongelmia:
kiellot

Parannusta:
kivan reipas ja tasainen

Keinänen kuvasi menoamme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora