lauantai 15. heinäkuuta 2017

Rauhallinen kaverimaasto

Lauantaina hepoilla oli kevyempi päivä ja käytiin maastolenkki. Keli oli aurinkoinen +15°C ja lähdin t-paidassa. Tarkenin lähes koko reissun. Hemppa pääsi kärkeen ja lompsi menemään reippaasti ja tasaisesti.

Menomatkalla vähän jännittyi koirista. Tukkipino meni huomattavasti helpommin kuin viimeksi. Hetken hidastus ja yhdellä pyynnöllä ohi. Tosin mahdollisimman kaukaa tien toista laitaa mutta sen verran sallin myönnytyksiä.

Metsäpätkällä humputettiin ravia. Välillä piti vähän himmailla että kaverit pysyivät perässä. Pelkäsin että lenkki on hetkessä ohi mutta nyt käytiin testaamassa juhannuksena houkuttanut sivutie. Se oli pitkä umpiperä mutta niin hyväpohjainen että ravattiin sekin. Takaisinpäin tultiin käynnissä ettei kaverille tullut kotiinsinkoiluaikeita.

Halusin ottaa pienen laukkapätkänkin mutta kaverit ei. Niinpä käytiin Hempan kanssa oma pieni laukkapätkä umpiperää kohti kun kaverit lähtivät kohti tallia. Poispäin Hempalla ei ollut kiire, alle 20 km/h. Päätin ottaa sitten toisenkin laukan ja pätkän vielä takaisinkinpäin. Nyt askel venyi itsestään ja mittarin mukaan huiput oli reilu 33 km/h. Ravista pompahti vielä itsekseen laukkaan mutta hyvin toimi jarrut.

Kaverit saivat 3 minuutin kaulan ja saavutimme ne puolivälissä Kotakankaantietä. Autoteillä ei menty kuin käyntiä. Rauhallinen lenkki ja näin pienellä improvisoinnilla kaikki tulivat tyytyväisiksi.

Ongelmia:
hetkittäin oli vähän paarmoja
kaverit kävelivät hitaasti
ihan loppumetreillä nousin kananlihalle tuulesta

Parannusta:
tasainen lenkki ongelmitta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora