perjantai 7. heinäkuuta 2017

Sukkela Myy leirikisoissa toiseksi

Ajattelin pelata vähän varmemman päälle enkä lähtenyt leirikisoihin Rosalla. B-vaihtoehto oli helppo valita, ripeä Myy. Nyt luokkia oli vielä aiempaa nahkeammin tarjolla: 60 tai 80 cm. Mentiin siis kasikymppiin. Siinä vaiheessa kun näin ratapiirroksen niin ei kaduttanut ettei luvassa ollut isompia esteitä. Yksi teknisimmistä ja vaikeimmista hyppäämistäni radoista ikinä. Lopulta esteitä vielä vähän siirrettiin, joten ei ollut ihan niin hasardi.

Ratapiirros.

Myy hyppäsi yhden radan alle. Reipas mutta ehkä lopussa vähän pois näpeistä ollut suoritus yhdellä pudotuksella. Me Myyn kanssa sekä Helmeri saatiin lopuksi hetki omaa verkka-aikaa, sillä nämä oli ainoat kahdesti hyppäävät hevoset. Myyllä oli ihan omat tohinat päällä ja keskityin vain rauhoittelemaan tammaa.

Verkkahypyt meni ihan ok. Unohdin ihan täysin siinä vaiheessa miettiä tulevia reittejä. Tultiinkohan ehkä 5 verkkahyppyä? Ei ihan tasaisinta mutta luottavaisesti kaikesta yli.

Tiesin että luokkavoittoon ei ole kovin realistisia mahdollisuuksia kun Valtsu viipotti supernopean nollan. Lähdin kuitenkin hakemaan siistiä nollaa lyhyillä teillä ja ilman käsistä lähtevää usvatusta.

Ihan tasaista menomme ei ollut ja jossain välissä taisi vähän sakkailla. Mutta esteet pysyivät ylhäällä ja tamma kääntyi. Taidettiin jäädä voittoajasta 5 sekuntia mutta oltiin sitten kakkosia. Tällä kertaa leirin lähestyessä loppuaan oli siis aika paljon iloisemmat tunnelmat kuin viimeksi.


Posekuva ruusukkeen kanssa.
Leiritodistuksessa oli taas arvioitu kannustavasti:

"Ratsastat tehokkaasti, aktiivisesti ja paljon. Muista kuitenkin ettei vauhti aina korjaa virheitä ;) Olet rutinoitunut ja peloton ratsastaja joka suoriutuu hyvin erilaisten hevosten kanssa hyvän tasapainonsa avulla. Löydät esteillä paikat hyvin ja saat pääasiassa lähestymiset onnistumaan.

Treenaa jalkaa pidemmäksi ja rennommaksi, ja tarkkaile ettet jätä sisäkylkeä kurveissa ruttuun."

Kisaratamme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora