maanantai 10. heinäkuuta 2017

Aaltohyökkäys merellä

Maanantaina oli ennusteiden mukaan lähiaikojen lämpimin päivä. Kyselin meille uittoreissun ja sehän sopi. Hemppa autoon kavereiden kanssa ja Äimiskälle. Mennessä auton mittari näytti enimmillään +25°C. Puolipilvistä.

©Hannakaisa Holmi

Maastopätkä merelle meni rauhallisesti. Veteen mentiin hieman empien. Kavereiden perässä lopulta helposti. Vedessä Hempalla oli vähän omia mielipiteitä suunnasta eikä itselläni ollut raippaa mukana. Ei ihan uitu mutta käytiin melko syvällä. Otin parit ravipätkät matalammalla.

©Hannakaisa Holmi

Jossain vaiheessa joko tuuli yltyi tai heppa meni vähän liikaa kierroksille mutta otti muutamat pomput. Veikkaan että säikkyi aaltojen vaahtopäitä. Keikahdin lopulta kahdesti alas. Ekalla kerralla Hemppa lampsi itse menemään käyntiä kohti rantaa. Antoi kuitenkin lopulta kiinni. Molemmilla kerroilla yritin vähän itse kyytiin mutta ei ollut jakoja niin matalalla. Talutettuna Hemppa ei tahtonut kovin syvälle.

©Hannakaisa Holmi

Lopulta otti vielä muutamat keulimiset ja kääntyilyt. Nyt pysyin jo kyydissä. Meillä jäi hommat vähän kesken kun kaverit lähtivät rantaan. Eikä Hemppaa huvittanut mennä yksin. Toivottavasti ei oppinut että keulimalla saa tahtonsa läpi. Matalan veden laukat jäi kokonaan ottamatta.

©Hannakaisa Holmi


Paluumatka autolle meni sekin rauhallisesti.

Ongelmia:
Hemppa taisi pelätä vaahtopäitä
kuski ei pysynyt kyydissä ratsun pompuissa
takapuoli hiertyi
vasen ranne otti vähän osumaa ja kipeytyi kotimatkalla

Parannusta:
vedessä oli hyvä harjoitella rodeokuskin taitoja
ei ollut kuskille pelottavaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora