lauantai 8. heinäkuuta 2017

Ensimmäistä kertaa Vakella

Vake tuli lomalle Ouluun ja Kaisa vasta myöhemmin perästä. Vakelle toivottiin kevyttä liikutusta ja koska Anne ei suostunut niin minä sitten menin. Vake oli käsitellessä ja hoitaessa ihanan kiltti.

Oltiin sattumalta Vaken kanssa sävyissä.
Tumma läiskä kuvassa johtuu videokameran haljenneesta linssistä.
©Anne

Mukaan otin vain esteraipan. Taluttaessa kentälle poni oli aika tahmea mutta ratsain käveli pitkin ohjin ihan aktiivisesti. En hoputtanut ja saatiin silti kehuja yliastunnasta. Tuntumalla käveli edelleen hyvin. Taisi vähän ravistella päätään mutta oli suht tasainen.

Ravissa pyöriteltiin ympyröitä molempiin suuntiin. Tuntui alkuun purevan kiinni vasempaan ohjaan. Laukka oli alkuun todella hidasta. En halunnut päästää edestä pitkäksi, joten pidin ulko-ohjan kädessä. Kosketin raipalla ja poni siitä vähän taisi nostaa jotain jalkaa napakammin. Ei ollut pukiksi laskettava. Kolmas ja viimeinen laukkapätkä oli jo aavistuksen rullaavampi. Ravi oli edelleen aika maahan sidottua. Hoputtamalla meni pikemminkin hätäiseksi kuin keveni.

Loppukäynnit käytiin keskenämme peltolenkin kautta. Jännitti kaivinkonetta mutta pienen tuumailun jälkeen päästiin siitä ohi ilman taistelua. Parasta oli laitumelle palautuksessa talutuksessa irronnut käynti. Ensin tarjosi taas minitöpöaskeliaan mutta kun hoputin niin askel oikeasti lähti venymään ja eteni minunkin mittapuullani reippaasti. Vautsi!

Ongelmia:
menomatkan talutusvauhti
ei kovin lennokasta
kaivinkone oli jännä

Parannusta:
kiva käsitellä
yllättävän herkkä ja aktiivinen
talutusvauhti tunnin jälkeen

Anne videoi meitä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora