lauantai 12. joulukuuta 2015

Kvaalit ysikymppiin, 80 cm voitto Cunamilla

Kisailta jatkui Jatsin jälkeen taas samoin. Radan jälkeen puuskuttavana taas Cunamin kyytiin verkkaamaan ja kisat seisoi sen aikaa. Luvassa 80 cm vielä Kunkulla. Koska ruuna oli kävellyt ihan tovin niin ravasin hetken. Moottori käyntiin. Laukassa taas pyysin vähän eteen. Verkkahypyistä pudotti pystyn koska tuli niin löysästi. Otin sen kolmesti ennen kuin sain ruunan viriteltyä hyvän tuntuiseksi. Okserillekin taisi tulla 3 hyppyä. Edelleen vesimattoon ei reaktioita.

Hetken käyntipätkä Cunamillakin ennen kuin aloitettiin. Vikana vuorossa. Tässä vaiheessa luokassa ei ollut vielä yhtään tuplanollaa. Ympyrä alle ja ykköselle. Välillä ruuna eteni paremmin ja tuli helppoja hyppyjä. Muutama tuli vähän lähempää ja itse heilahdin vähän eteen. Mutta jalkansa nosti hyvin yli, sangen korkealta jopa. Ykkösvaihe nollilla, joten vähintään kakkossija oli varma. Päätin että tsemppaan kaikkeni ja teen nollat. Ei oikoreittejä vaan hyvät lähestymiset. Enkä lerpahtanut loppuun vaan tsemppasin vielä enemmän kun tajusin että enää 2 estettä. Ja niin Cunami laukkasi viimeisen kaarteen ristilaukassa eikä vaihtanut vaikka pyysin. Vähän eteen sitten ja niin ristiltäkin loikkasi vikan puhtaasti. Spontaani tuuletus maalilinjalla. Voitto!

Ajassa ei pärjätty Jatsille todellakaan. Mutta Cunamikin liikkui nyt ihan hyvin. Ja jos puomit pysyvät ylhäällä on voitto ansaittu. Koska kuskeja oli vain 3 niin vain voittaja palkittiin. Eikä laukattu kunniakierrosta Cunaminkaan kanssa. Kysyin opelta että joko kvaalattiin ysikymppiin ja vastaus oli myöntävä. Jes!

Video Roosan kuvaama:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora