sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Vyörymistä ja pikkuhyppyjä

Sunnuntaina mahduin ekalle tunnille. Luvassa esteitä. Ratsuksi sain taas Cunamin, ei juuri yllättänyt. Kelinä oli aurinkoinen +14°C ja mentiin kentälle. Vasta toista kertaa tälle kesälle (meinaan sanoa että keväälle). Ratsukoita tunnilla oli 4.

En ollut tänään itse skarpeimmalla tuulella enkä vaatinut asioita ruunalta ihan läpi. Tästä johtuen ratsulle jäi vyöryntä päälle koko tunniksi. Alkuverkassa tehtiin temponmuutoksia ja pienen herättelyn jälkeen lähti pohkeista (kannukset oli taas unohtuneet kotiin) kivasti eteen. Takaisin olisi saanut tulla paljon nopeamminkin. Kertaalleen otti pikkusäikyt mutta tilanne nollautui sekunneissa eikä säikkynyt enempiä.

Esteitä oli kentällä 3. Suora ja kaareva linja. Mutulla muistelen että 24 metriä. Ei tultu mitään kovin ihmeellisiä. Näitä linjoja. Alkuun väliin yritettiin saada 7 askelta. Ensin tultiin 6. Sitten sulloin seitsemännen, joka ei mahtunut ja otettiin puomi. Olisi pitänyt tulla kuutta mutta yritin yhä seitsemää. Lopulta kun esteet nousi ja sai kasvattaa laukkaa niin lähtikin lähes lapasesta ja viuhdottiin kummatkin viidellä. Sakkokierroksella tuli kuudet ja vihdoin kaikkiin myötälaukat. Eniten vääriä tuli vasemmassa kierroksessa suoran linjan jälkeen.

Ei mikään huipputunti oman esityksen osalta. 80 % tehoilla ei tule priimaa. Esteet oli max 75 cm ja näyttivät pikkuruisilta. Eilinen koulutunti meni huimasti paremmin.

Onhan se Cunami aika iso.
©Anne

Ongelmia:
kuski ei ratsastanut ihan täysillä tehoilla

Parannusta:
kaikesta yli
vikalla kierroksella myötälaukat

Anne videoi:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora