perjantai 3. heinäkuuta 2015

Toivejunnulla koulua

Ratsutoiveeni meni läpi ja leirin viimeiselle koulutunnille sain eilisen 5 v Viiren. Tänään tamma oli kivempi hoitaa eikä hyörinyt. Kaviotkin taisi nostaa helpommin.

Kentällä pikkuhepo oli reipas menijä. Liikkui kyllä muttei ollut ihan avuilla. Oltaisiin tarvittu paljon pidempi ja itsenäisempi alkuverkka. Nyt jäi nappulat vähän hukkaan. Tämäkin jännittyi herkästi jos pyysin liikaa liian nopeasti.

Tunnin tehtävinä mentiin kouluradan osia. Keskiravilävistäjiä, keskilaukkaa keskiympyrällä ja laukannostoja käynnistä pääty-ympyrälle. Meille nämä olivat vähän turhan vaikeita. Tuntui tyhmältä lähteä hakemaan mitään hankalampaa kun perusasiatkaan eivät olleet ihan hallussa. Keskiraveissa nosti pään ylös, jännittyi ja tuli tahtirikkoja. Jos pyysin hellemmin niin ei tullut mitään eroa. Laukassa ohjaus ei ollut ihan 100 %. Siirtymät laukasta raviin olivat tasapainottomia vaikka yritin valmistella koko pitkän sivun. Oikea laukka oli vaikea nostaa, vasen tuli sentään helposti.

Hetkittäin tuli hyviäkin hetkiä mutta pääosin muualla kuin tehtävillä. Meno parani loppua kohti ja tunnin loppuessa (tuntui että ihan liian aikaisin) olisi vihdoin voinut ruveta tekemään jotain. Tämä olisi luultavasti mennyt itsenäisesti paremmin. Olisin ainakin laskenut vaatimustasoa.

Mutta tykkään kyllä Viirestä. Vuoden päästä se on luultavasti jo ihan tykki.

Ongelmia:
turhan haastavat tehtävät

Parannusta:
tosi tolkku junnu

Videopätkiä menosta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora