keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

JKH-tiimi kolmin maastossa

Keskiviikkona oli inhottavan aikainen herätys. Onneksi mukavan asian takia eli maastoreissu Annen ja Kaisan kanssa luvassa Tallinmäellä.  Ratsukseni sain Annen kakkoskisatykin eli Hiliman. Oikein tolkku suomitamma. Tuli innokkaasti hommiin, hoitaessa asiallinen ja pihalla vähän hyöri. Maastossa supervarma kuljetin.

Sain kunnian johtaa letkaa. Lämmintä oli n. +16°C. Menin sinne minne käskettiin, sitä askellajia, mitä käskettiin. Mikäli sain ohjeita. Käytiin laukkaamassa pätkät kaunista kangasmetsää, pyörähdettiin hiekkakuopalla ja tultiin vesireittiä takaisin. Loppumatkan vesireitin tunnistin samaksi poluksi, jota kuljin muinoin (juhannuksena 2012) Easyn kanssa. Nyt terävät isot kivet talolta tielle oli vaihtuneet hyväksi sorapohjaksi.

Hilima eteni ihan hyvin. Olisin kaivannut tällekin vähän enemmän omaa puhinaa. Liikkui kyllä mutta jouduin pyytämään eteen toppuuttelun sijasta. Laukkahuipuiksi GPS sanoi 41,4 km/h. Kunnon intopinkomislaukkaa ei tammasta löytynyt. Olisi halutessaan päässyt paljon lujempaakin. Eihän se Vake tosin pysynyt mukana.

Oikein kiva reissu ja kelikin suosi sen verran että pysyttiin kuivina. Kiva oli käydä kolmisin (kuusin) ekaa kertaa lenkillä.

Ongelmia:
hyöriminen pihalla

Parannusta:
supertolkku maastoratsu

GoPro:lla meno näytti tältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora