perjantai 17. heinäkuuta 2015

Vielä puomeja

Heppahulluus ajoi perjantaina kolmannenkin kerran ratsaille. Vielä vikallekin tunnille. Käytännön järjestelyt sujuivat helposti kun Cunami jatkoi ja Ransu oli valmiina hommissa. Ratsun vaihto lennosta siis. Vähän esteiden poiskasaamista ja puomit jäljelle. Ratsukoita taisi olla 7.

Ransu oli tosi tolkku. Alkutunnista piti vähän patistella eteen ja sen jälkeen tuli jo sanomista liian kiireisestä tahdista. Ravissa tultiin pääty-ympyrän puomeja kevyessä istunnassa. Vähän jotain hienosäätöä sisäpohkeen ympäri ratsastamisesta ja muuta sellaista. Alkutunti mentiin käyntiä ja ravia, laukat otettiin vasta välikäyntien jälkeen.

Laukka tuntui hankalammalta ratsastaa. Eteni reippaasti ja vähän piti suunnitella reittejä ettei päädytty muiden häntiin. Puomeille osuttiin kyllä laukassa mutta kaunis ympyrän kaari ja sisäjalan ympäri taivuttaminen irtosi vasta muutaman yrityksen jälkeen.

Toiseen kierrokseen ei laukattu pohjille vaan tultiin heti tehtävä eli pääty-ympyrät päihin ja pitkällä sivulla puomilinjan yli. Laukka venyi vähän pitkäksi mutta jotenkuten osuttiin linjan puomeille, yllättävän hyvin myös ympyrällä. Sitten toiseen kierrokseen vielä sama juttu.

Ihan hauska tunti ja Ransu oli asiallisempi kuin odotin.

Ongelmia:
laukassa vauhtia rupesi olemaan liikaakin
alkuun ympyrällä puomeille ohjaus
hoitaessa turhan häslä

Parannusta:
ratti ja jarru toimivat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora