torstai 2. heinäkuuta 2015

Lisäestetunti pienempiä hyppyjä

Iltapäivästä jatkettiin ylimääräisellä estetunnilla tunnin huilin jälkeen. Käytännössä ei ollut huilia vaan edellisten ratsujen purku ja hyvin pikainen seuraavien ratsujen kuntoonlaitto. Ihan itse toivoin itselleni Bisseä, iso kuikelo rautias ruuna. Syntynyt -96 eli 19 v.

Ratsu oli valmiiksi hommissa. Tehtiin Jennin kanssa vaihto lennosta, itse siis kävelin Jennin tulevan hevosen Riken alkukäynnit ja ravasinkin sillä hetken maneesissa. Bissen kanssa käveltiin hetki. Alkuraveissa meillä oli aikamoisia ongelmia. Ruuna meni pitkänä, löysänä ja lujaa. Yritin työstää sitä käynnissä mutta aika loppui kesken. Ravissa ja laukassa eteni haluttuun suuntaan joo mutta tuntui sangen hallitsemattomalta.

Verkkatehtävänä tultiin kavalettilinjaa ravissa. Myöhemmin linjan jälkeen nostettiin laukka. Ensin oikea, sitten vasen. Nostot oli vähän löysiä ja suoraan meno oli haastavaa.

Itse hypyt tultiin nostaen pääty-ympyrän keskellä laukka, sitten lävistäjällä ristikko (vai olikohan se pysty?) ja 3 esteen jumppa. Tätä kaksi kierrosta. Vähän Bisse kiihtyi mutta mentiin kaikesta yli.

Ongelmia:
ei ollut ihan otetta ratsuun

Parannusta:
hyppäsi mukisematta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora