maanantai 6. heinäkuuta 2015

Meri saikun jälkeen taivuteltavana

Lauantaina kuulin että Meri on saikulla. Voi ei! Onneksi kaviopaise oli jo parantunut ja maanantaina tamma pääsi kanssani ekaa kertaa liikkeelle lomailun jälkeen. Olihan se likainen ja jäykkä! Keliä yhä n. +18°C, ratsukoita tunnilla 8.

Mentiin vähän etukäteen pihalle että katsottiin onko tamman liike ok. Ensimmäiseen suuntaan en huomannut mitään, jälkimmäiseen tuntui vähän könkältä. Hetki arvottiin open kanssa että tuleekohan liikkeessä paremmaksi vai huonommaksi. Päätettiin että kokeillaan ja jos pahenee niin vaihdan Tihtaan. Ei onneksi vertymisen jälkeen enää tuntunut huonolta.

Taivuttelin Meriä käynnissä jo valmiiksi. Tunnin aiheena oli siirtymät, ravista käyntiin ja takaisin. Myöhemmin vähän laukkaa pääty-ympyröillä. Tein taas hirmuisen määrän omia siirtymiä ja peruutin. Käynnissä pyöristyi ihan hyväksi. Ennen lepokäyntejä oli ravissakin pyöreä ja kevyt. Välikäyntien aikana ote katosi ja sitten aloitettiin taas alusta. Tuli ravissa myöhemminkin onneksi muutamia hyviä pätkiä. Alaspäin siirtymät eivät olleet kovin kauniita. Laukasta ope sanoi että laukkasi mulla paremmin kuin liinassa. Kuulosti hyvältä kehulta.

Meri olisi varmasti todella mainio kouluratsu jos sillä saisi mennä itse paljon enemmän.

Ongelmia:
jäykkä
vähän vyöryi

Parannusta:
kulki puhtaasti
ei vyörynyt niin pahasti kuin pelkäsin
ravissa oli kevyitäkin pätkiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora