tiistai 3. tammikuuta 2017

Pakkasmaasto 2017, osa 1

Eiliseen tapaan tunnin jälkeen oli puolen tunnin huili. Hemppa ehti syödä päiväheiniä ja minä vaihtaa vaatteet. Sitten suunnattiin maastoon. Tänään meitä oli 3 ratsukkoa. Keli oli viilennyt -14°C asteeseen ja tuuli ikävästi. Heijastinloimet niskaan pitämään lämpöä. Omaan naamaan ei valitettavasti ollut mitään taikasuojaa.

Järjestäydyttiin letkan viimeisimmiksi. Eri reitti kuin eilen. Tänään ei tullut ketään vastaan! Aavoilla paikoilla tuuli kurjasti. Tiellä mentiin molempiin suuntiin ravia ja rauhalliset laukkapätkät. Ei mitään kummempaa. Hemppa oli fiksu ja rauhallinen. Käynnissä sillä oli enemmän vauhtia.

Paluumatkan loppukäynneissä annoin Hempan mennä omaa vauhtiaan ja kiilattiin joukon kärkeen. Vasta ihan tallin kulmalla heppa näki jotain mörköjä ja pysähtyi. Sain sen kuitenkin siitä eteen. Liekö jännittänyt mustaa ojarumpua? Pihallakin oli vielä jännittynyt ja tuijotteli pellolle. Ei mitään hajua mitä siellä näki. Muut hepat olivat rauhassa.

Alle tunteroisen lenkki, huippunopeus 23,1 km/h. Mahduttiin kyllä laukkaamaan vaikka kaverit pudotti välillä ravillekin.

Ongelmia:
kylmä tuuli
kotipihan möröt

Parannusta:
kaikki käyttäytyi fiksusti
ei ongelmia
kaunis kirkas keli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora