torstai 29. syyskuuta 2016

Toinen päivä putkeen Jussilla myrskyn kourissa

Torstaina kävin pika-aikataululla koulutunnin Jussilla. Keli oli yhä kaamea, märkä ja tuulinen. Hepan oli ollut tarkoitus mennä yksi tunti jo alle muttei sitten ollutkaan mennyt. Oli siis kunnon harjauksen tarpeessa. Yhä luimi harjatessa, joten laitoin nyt kiinni. Varustaessa huomasin että leukahihna oli lähes poikki, onneksi löytyi varaosa.

Kelistä huolimatta lämmintä oli n. +12°C. Ja kerrankin valoisaa! Alkutunnista hepo oli taas kääntymässä volteilla tuulta vasten, joten ei tullut pyöreää eikä taivutuksesta tasaista. Tänäänkään ei tehty mitään kovin ihmeitä. Yritin taivuttaa kulmiin ja volteille ja toimi jotenkuten. Ei rentoutunut loppuun asti. Keli selvästi vaivasi Jussia enemmän kuin minua.

Laukat nostettiin taas vuorotellen osastosta ja tehtiin matkalle ympyrä. Yhä nousi hellällä pyynnöllä huonosti (eli ei noussut) tai napakammalla pyynnöllä sännättiin. En jotenkin osaa Jussin säätöjä. Muuten selvittiin vähän rauhallisemmalla menolla eikä ravissa ollut laukkojen jälkeen yhtä kiireinen kuin eilen.

Tästäkin tunnista taisi jäädä sellainen olo että open mielestä ollaan epäsopivia toisillemme.

Ongelmia:
yhä luimi harjatessa
laukannostot
Jussi ei tykännyt kelistä
kuski kastui taas läpimäräksi
hepo ei tullut ihan rennoksi
toisessa kierroksessa ei taivu rehellisesti vaan kaula taittuu (vasen?)

Parannusta:
ei juossut alta yhtä paljon kuin eilen
lopputunnista sain ratsastettua ihan asiallisia kulmia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora