lauantai 24. syyskuuta 2016

Tasainen eestiläinen maastokaverina

Haaveilin alunperin viidestä ratsastustunnista lauantaille. Illalle oli vaihtoehtona itsenäinen tai maasto. Halusin mieluummin maastoon. Teoriassa sen jälkeen olisi vielä saattanut ehtiä itsenäisen mutta ei nyt sentään ihan överiksi vedetä.

Maastoon sain pyöreän risteytyseestiläisen Rokon. Karsinassa oli päästään vähän säikky, muuten kiltti. Tallin sivuilla ruuna on merkattu poniksi.

Keli parani maastolenkin ajaksi. Suurimman osan ajasta pilkotti aurinko. Saatiin toki sadekuurokin niskaan. Ratsukoita matkaan lähti 3. Halle vetämään, me väliin ja Siiri huohottamaan meidän häntään.

Roko oli reipas ja rauhallinen mutta kuitenkin sopivan innokas. Käynnissä käveli ihan itsestään sopivan turvavälin päässä. Perässä hengittävä tamma ei haitannut. Ravissa samoin eteni ja kuunteli. Ei tuijotellut tai säikkynyt.

Laukkapätkiä otettiin 4. Samoja kohtia kuin aiemminkin. Tänään vetäjämme oli näissä maastoissa ekaa kertaa, joten mulle jäi opastus. Eipä siellä paljon eksyttävää ollut. Hirmuisesti ei spurttailtu mutta sen verran kuitenkin että Siiri ei pysynyt mukana ja Roko ja Siiri hikosivat ihan märiksi. Hallella hyvä jos satulavyön alta kostui. Oikeasti ei siis ollut mitenkään rankkaa.

Maisemat oli kauniit eikä ötökät haitanneet. Tolkut ratsut eikä mitään ongelmia. Oikein hyvä reissu.

Ongelmia:
sain hiekkaa silmiin vetohevosen kavioista

Parannusta:
pysyttiin hyvin vauhdissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora