lauantai 22. kesäkuuta 2019

Takaisin Oliverille

Voisiko sanoa että suhteilla päädyimme ratsastamaan Irlannin reissun vapaapäivänä myös vanhaan tuttuun Flower Hilliin. Koko lauantai. Vuokra-autolla huristellen paikalle.

Aamu oli vähän pilvinen muttei uhannut sateita. +15°C kymmenen aikoihin, joten lähdin t-paidalla. Ihan hyvä valinta. Ratsuksi sain Marblen. Itse en sillä ollut koskaan ennen mennyt, mutta tamma oli reissuillamme mukana 2016 ja 2017.

Porukkaa oli jonkin verran. Laskin 19 ratsukkoa. Joista osa oli henkilökuntaa. Otettiin koirat mukaan alkumatkalle ja niitä paimentamassa oli myös muutama tyyppi.

Nyt lähdettiin eri suuntaan ja loikittiin esteitä mennessä. Marble oli reipas ja innokas. Alkuun hypyt tuntuivat vähän kulmikkailta ja tuntui etten päässyt niihin ihan mukaan. Meno rupesi kuitenkin tasoittumaan. Alkumatkasta käytiin loikkimassa kahdeksikkopiha. Myöhemmin mentiin kauhukujakin. Oikeastaan kaikki pidemmät pätkät lähistöltä. Hyppyjä tuntui tulevan hurjasti. Aika hunt-tyyliin mentiin eli seuraa kaveria ja hyppää kaikki mitä vastaan tulee. Marble oli aika luottoratsu ja meni muiden imussa hyvin.

Kun koirat lähtivät niin isäntä itse tuli golfkärryllään mukaan. Hyppyytti ensin ihan uuden esteen ylhäältä. Sitten ruvettiin tulemaan radanpätkiä yksitellen tai osa kaverin imussa. Tämä oli ihan uutta. Osa tehtävien esteistä oli vähän isompia, kuin mihin ollaan totuttu. Yksi kielto tuli risuesteelle kun luikahti siitä ohi. Uudella lähestymisellä sain korjattua. Ja lähes toinen kielto tuli minitukille ylöshypyssä mutta sain sullottua humman tukin yli.

Lähinnä suomalaisporukka sai hypätä muutamia isompia bonusesteitä. Mm. risuesteen lähellä kenttää ja taloa. Se meni helposti.

Risueste lähellä taloa.

Kuvittelin monta kertaa matkan varrella että nyt loppuu mutta aina olin väärässä. Lopulta oltiin yli 2 tuntia ratsailla ja hypättiin ihan tolkuttomasti. 4 hyppyä taisi jäädä kuvaamatta mutta muut ovat GoPro-koosteessa.

Loppua kohti tamma antoi vaikuttaa itseensä kivasti. Ja kun jäätiin viimeisiksi niin odotti kiltisti ja meni kuitenkin hyvällä imulla esteelle. Päivän parhaimpia hyppyjä tuli viimeiselle purjeveneelle. Odotti viimeiseen askeleeseen asti, paikka osui juuri kohdalleen ja hyppäsi kauniilla kaarella yli.

Ongelmia:
oli aika ällöä kun vesiesteistä, rapakoista ja lammikoista roiskui naama läpimäräksi
yksi kielto
toisen kerran yritti luikertaa ohi mutta sain estettyä

Parannusta:
hypättiin tolkuttomasti
isommat esteet menivät sujuvasti
ei jännittänyt yhtään

GoPro-koosteesta tuli tiukasti tiivistämälläkin aika pitkä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora