perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kolmas kerta maastiksilla


Perjantaina päädyin kolmatta kertaa tälle kesälle maastoesteille. Tämän toteutuminen oli kyllä vähän vaakalaudalla kun ei meinannut löytyä kolmatta kuskia mukaan. Onneksi lopulta sitten löytyi ja päästiin hyppäämään. Mentiin jo ennen tunteja kun aikataulut passasi kaikille. Ratsukseni sain toiveideni mukaan Ellin. Ja taas harmitti tallissa että sen töhöharja oli edelleen siistimättä.

Taas oli uusi ope tähän puuhaan, nyt piti viikonloppuope. Verkkakierroksella mentiin taas edeltä. Eikä vauhtia meinannut löytyä sitäkään vähää mitä toissapäivänä. Ja taas hypättiin uusia esteitä. Tänään mentiin lammelle.

Mentiin vettä eikä Elli siitä juuri välittänyt. Sitten hypättiin lähistöllä ollutta lankkua ja keltaista A:n muotoista. Lopuksi myös ylöshyppyä vedestä ja portaat ylös. Hankalin oli ylöshyppy vedestä. Vesi oli vähän syvempää ja sameampaa esteen edestä eikä kukaan hepoista suoriutunut siitä kovin hyvin. Meille tuli ekalla kerralla kielto kun Elli liirasi hyvissä ajoin sivuun. Toisella yrityksellä käytiin esteen edessä katsomassa. Ja ennen kuin ehdin reagoida oli Elli siitä paikaltaan kömpinyt ylös. Onneksi se meni siististi.

Suht monta hyppyä tuli tänäänkin. Elli olisi voinut olla vähän energisempi mutta tasainen ja tolkku menijä se edelleen oli.

Ongelmia:
laukka ei oikeen rullannut
ponnistuspaikat löyty huonommin ku keskiviikkona
hyppäsin ennen hevosta
kantapäät ei pysy alhaalla
Elli ei edelleenkään hyppää aina suoraan
yksi kielto

Parannusta:
oli ihan tukeva olo kyydissä


Videolla kooste Tiinan kuvauksista ja kypäräkameran otoksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora