keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Jatkoa eiliselle ja suokkisiirtymiä

Mielenhäiriö iski taas ja keskiviikkona tuppauduin pakkastuiskuun tallille. Ei onneksi tuiskunnutkaan pahasti, -6°C ja 4 ratsukkoa. Kenttä oli lumen peitossa, kuulemma aurattukin muttei sitä huomannut. Ratsukseni sain Sokerin ja heppa oli jo valmiiksi hommissa.

Tänään tehtiin käynnissä ja ravissa kivan paljon siirtymiä. Sekä askellajista toiseen että sisällä. Sokeri tuli vähän hitaasti pidätteistä takaisin mutta eilisen Heponiityn ohjeistuksen mukaan pyrin myötäämään kun totteli. Käytännössä koko tunti mentiin ilman jalustimia. Tehtiin useampia peruutuksiakin, nekin meni ihan ok. Askeleenpidennykset irtosi sekä käynnissä että ravissa. Ravissa hidastuksesta pudotti herkästi käyntiin, käynnissä eroa oli vaikeampi saada. Kyynärkulmasta tuli sanomista.

Voltteja ei juuri tehty. Laukat otettiin mukaan vasta välikäyntien jälkeen. Laukka oli meidän huonoin askellajimme. Ei noussut yhtä sulavasti kuin eilen Sakulla. Kerran ei noussut kuin hitaan ravin kautta. Laukasta yritettiin siirtyä suoraan käyntiin mutta tuli meille ehkä 5 raviaskelta aina väliin. Mielestäni liikaa mutta Sokeriksi kai ihan hyvin.

Vaatimustaso ei tänäänkään ollut kovin korkealla, joten saatiin paljon onnistumisia ja hyvä mieli. Sokeri kulki pääosin rentona, ei painanut ohjille eikä painunut liian matalaksi kuin vasta ihan loppuraveissa, jotka piti sen takia suunnitella uudestaan. Käynnissä pysyi hyvässä muodossa.

Kaarrossa sitten hyöri ja piti useasti palauttaa takaisin aloilleen. Karsinaankin oli kamala kiire ja laitoin peruuttamaan. Tuntui että tänään ei mennyt mitään jakeluun ja lopulta hieman liiskasi minut karsinan oviaukkoon mennessään.

Ongelmia:
ei ollut ihan avuilla vaan puri oikealta kuolaimeen

Parannusta:
tasoittui loppua kohti pyöreämmäksi
keli ei ollutkaan kovin paha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora