torstai 8. huhtikuuta 2021

Vikana tallilla

 Torstaina sain hommattua Nellalle uuden loimen. Nyt ei haittaa vaikka sataisi useamman päivän putkeen. Kolmesta sadeloimesta pitäisi löytyä aina yksi kuiva.

Tallireissu jäi iltaan koska ei ollut akuuttia tarvetta käydä iltapäivällä. Ratsastuskoulun tunnit olivat 20 asti, joten sen jälkeen pääsi maneesiin.

Tallilla aloitin uuden loimen sovittamisella. Ihan hyvä, mutta edessä olisi voinut olla vielä enemmän säätövaraa väljempään suuntaan.


Uusi loimi päällä. Alla lakana sovitusta varten.
©minä

Edessä olisi voinut olla enemmänkin säätövaraa.
Loimi Hankkijan alesta (49,90 e).

Maneesiin ehdittiin vasta puoli ysin aikoihin. Aloitin taas keräämällä yhden kasan. Kaveri tuli halliin ennen kuin ehdin selkään.

Alkuratsastus oli itseltäni kummaa haahuilua. Nella oli epätasainen edestä enkä jotenkin osannut korjata. Pyörin ympyröillä ja vähän vain ratsastelin menemään. Mietin liikaa muita asioita ja liian vähän Nellaa.

Tänäänkin tehtiin ihan perusjuttuja. Ympyröitä. Suorilla hain tasaisuutta. Joitakin kolmikaarisia.

Taktikoin kevyttä ravia kaverin lähtöön eikä Nella sanonutkaan mitään yksin jäämisestä.

Vasta kun jäätiin keskenämme niin meno rupesi tasoittumaan ja tuli kivoja pätkiä. Kello tosin tuli niin paljon että lopetin lyhyeen. Loppukäyntejä matkustelin selässä silmät kiinni. Nella haahuili ympäriinsä ovelta peilikulmaan ja takaisin. Lopulta pysähtyi ovelle. Olin ratsailla n. 40 minuuttia. Edelliset olivat ehtineet poistua tallistakin, joten laitoin paikat yökuntoon. Kotimatkapyöräilyyn oli valot.

Ongelmia:
alku oli aika epätasaista

Parannusta:
ei kovin kiireistä
tasoittui loppua kohti
ei haitannut että kaveri lähti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora