keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Tasaisempi Presto

Keskiviikkona olin taas menossa Prestolla tunnille. Vaikka tänään olin hyvissä ajoin tallilla ja tavarat oli itseni jäljiltä niin silti olin pari minuuttia myöhässä. Tosin silti ekana paikalla. Ratsukoita oli alkutunnista 2 ja myöhemmin 3. Neljänneksi tuli vielä toiseen reunaan yksi yksäri. Pakkasta n. -3°C.

Tänään aloitettiin taas tunnustelemalla takajalkoja kyynärpäillä. Melko toivotonta. Keskityttiin istuntaan ja tehtiin siirtymiä. Mitään kovin ihmeellisiä ei tehty. Ravista käyntipätkiä, vähän keskiraveja ja ravin hetkellistä kokoamista. Laukkoja mentiin nyt kahden sivun verran ja oli paljon eilistä tasaisempaa. Laukassa tosin piti ajatella etukenotusta että olin suorassa.

Laukkojen aikana Presto rupesi taas narskuttelemaan mutta suureksi yllätyksekseni se vaimeni loppuverkassa. Laukkojen aikana heppa otti myös sivusäikkyloikan tarhan kohkauksista. Yllätyin kuinka hyvin pysyin kyydissä, jalustimetkaan ei pudonneet.

Tänään Prestolla ei ollut yhtä kiire kuin eilen ja jarrut toimi kivasti. Toki jos en keskittynyt niin saatettiin paahtaa vähän tarpeettoman lujaa. Hevosen menosta olisin kaivannut enemmän kommentteja, nyt keskityttiin lähinnä kuskiin. Yhä kenotin vähän vasemmalla mutten mielestäni ihan yhtä pahasti kuin eilen.

Kiva hevonen ja toivottavasti pääsen taas joskus jatkamaan sen kanssa harjoituksia. Harmi että huomiselle oli jo muuta hevostelua sovittuna.

Ongelmia:
yksi säikkysivuloikka
vasen laukka nousi aluksi huonosti
kuski kenotti yhä vähän vasemmalle

Parannusta:
oli eilistä tasaisempi
pysyin sivuloikassa käsittämättömän hyvin kyydissä
narskutus loppui loppuverkassa

Tytöt videoivat tuntia vasemmasta laukasta loppuun:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora