torstai 2. kesäkuuta 2016

Turvaratsuni Shannon alashypyissä

Torstaiaamuna kävin kurkkaamassa että Shannon odotti karsinassaan varusteet päällä. Niinhän siinä kävi että jatkoin sen kanssa. Aurinko mollotti yhä, nyt onneksi puolipilvisenä. Eilen nimittäin kärähdin olkapäistä rasvoista huolimatta ja tänään edelleen rasvoista huolimatta kuumotti käsiä. T-paidan hihat pysyivät aloillaan ja käsivarsia yritin käännellä varjoon.

Hypyt aloitettiin taas tavalliseen tapaan pikkutukeilta ja pikkuveden läpi. Sitten mentiin delfiinikukkulalle loikkimaan mökkiä, alamäkihyppyjä ja delfiinipätkä. Sitten mentiin tien yli ja loikittiin tukkeja. Päivän erikoisuutena hypittiin alashyppyjä. Muutama oli aika hurjan kokoinen mutta kaikista selvittiin. Selkä ei ihan tykännyt niistä kaikista.

Kolmen esteen kukkulalla tultiinkin puhelinpylvään sijasta isompi tukki. Sitten lähdettiin väliveden viereiselle nurmiaavalle ja hypättiin muuri, mustat tukit sekä sarja. Sarja oli tänään meidän heikoin esityksemme. Huonot paikat ja 2 laukkaa. Hauta ongelmitta ja sen perään keltainen. Nyt uutena myös alashypyt väliveteen. Sieltä jatkettiin risu ja mattomuuri. Sitten toisen veden tehtävät. Tosin ravia ei ehkä esitetty vaikka olisi pitänyt. Hidasti kuitenkin.

Käännyttiin oikealle ja tultiin 7 esteen kuja. Siinä tuli vähän vahvaksi edestä ja pari hyppyä oli siksi vähemmän hyviä. Perään 5 hypyn linja talon kulmalle. Se meni oikein sujuvasti! Sitten alareitin suorat linjat. Nyt päästin vähän kiihtymään välissä muttei tullut niin hyvin takaisin kun olisin tahtonut ja ristikolle mentiin vähän etupainoisena.

Sitten vielä laukkapätkä ja hypyt laitumelle, laukkaa ja hyppy pois. Sitten kentän viereiselle pellolle ja kaksi valkoista ja tiukka alamäki. Sitten portaat ylös ja sarvi. Syvän veden kautta pois.

Ongelmia:
kuskin selkä kärsi alashypyissä

Parannusta:
sangen tasaista menoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora