tiistai 7. kesäkuuta 2016

Jäähyväisratsastus vompatilla

Roze laitettiin myyntiin ja sille löytyi tuntilaisista oma ihminen. Hinguin tamman kyytiin vielä ennen sen muuttoa. Harmittelin myös ettei meidän menosta ole tuoreita videoita.

Olin taas myöhässä, onneksi Anni oli apuna ja saatiin tamma supernopeasti kuntoon. Ratsukoita oli 6 ja kelinä aurinkoinen +22°C. Hihattomassa tarkeni hyvin eikä kädetkään olleet Irlannin jäljiltä kalvakat.

Tamma eteni ihan mukavasti, tosin asetusten ja taipumisten kanssa jäi toivomisen varaa. Ei onneksi kuitenkaan kanttaillut niin pahasti sisään kuin Sokeri. Alkutunti tehtiin loivaa kiemuraa, joitakin voltteja ja siirtymiä. Laukattiinkin vähän, pyysin ihan reippaasti eteen. Käyntipätkillä laukkojen välissä tuli kivan keveitä hetkiä.

Välikäyntien jälkeen tehtiin siksak-väistöä käynnissä uralta sisään ja takaisin. Väistöt tuli ihan hyvin. Roze oli kuuliainen, vika oli pikemminkin epätarkoissa pyynnöissä. Tätä tehtiin oikeassa kierroksessa tosi pitkään. Pelkkää käyntiä mennessä Roze rupesi veltostumaan. Loppuun otettiin vielä laukkapätkät molempiin suuntiin. Hitusen rupesi pyöristymään ympyrällä. Loppuraveissa taivutukset oli edelleen vain lähes läpi, ei ihan. Pieniä hyviä pätkiä tuli volteilla.

Arvosanaksi tästä tunnista ja meidän yhteistyöstä voisi antaa 8,5. Ihan kelpoa muttei ihan parasta menoa.

Ongelmia:
ei ollut ihan parhaimmillaan
tuli vääriä laukkoja
väistöjen aikana käynnissä hyytyi yleisesti
asetukset ei ihan olleet läpi

Parannusta:
käynnissä muutamia oikein keveitä hetkiä
perushelppoa
ei nykinyt ohjia

Junnut videoivat pätkiä tunnista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora